Sałatka z burakami, serkiem kozim i orzechowym dressingiem
Opublikowano: 07-09-2010

Składniki:
350 g buraków
350 g mieszanki sałat
170 g miękkiego sera koziego
¼ szklanki orzechów laskowych, uprażonych, grubo posiekanych
¾ szklanki orzechowego vinaigrette
Sposób wykonania:
1. Nagrzej piekarnik do 175 st. C. Umyj buraki. Zawiń każdego oddzielnie w folię aluminiową. Piecz 35 do 45 minut do momentu aż będą miękkie. Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostudzenia w folii.
2. Umyj mieszankę sałat i rozłóż na 4 talerze. Pokryj pokrojonymi w plasterki burakami i kozim serem. Każdą sałatkę skrop ¼ orzechowego dressingu. Posyp prażonymi orzechami.
Autor: LindaHall
Źródło: www.cookwork.com
***
Beet Salad with Goat Cheese and Hazelnut Dressing
Ingredients
12 ounce Chiogga beets, also called candy-stripe beets
12 ounce mixed baby greens
6 oz goat cheese, soft type
1/4 cup hazelnuts, toasted, coarsely chopped
0.75 cup of Hazelnut Vinaigrette
Instructions
1. Preheat oven to 350F. Clean beets, removing stem and root ends. Wrap beets individually in aluminum foil. Bake 35 to 45 minutes or until paring knife inserted in beets goes in easily. Remove from oven. Cool in aluminum foil.
2. Clean mixed greens and arrange on 4 plates. Top with sliced beets and goat cheese. Drizzle each salad with 1/4 of hazelnut dressing. Sprinkle with toasted hazelnuts.
Author: LindaHall
Źródło: www.cookwork.com