Tradycyjna Wielkanoc z udanymi wypiekami
Opublikowano: 31-03-2012

Aromatyczny mazurek i cytrynowa baba to tradycyjne wypieki, które goszczą na polskich stołach podczas Świąt Wielkanocnych. Najsmaczniejsze ciasta powstają według przepisów przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Jaka jest tajemnica wypieków babci, które zawsze smakują wyjątkowo i smacznie? Na pewno ogromną rolę odgrywają naturalne składniki i produkty, których używa gospodyni, ale liczy się także serce, które wkłada w udany wypiek.
Znana od pokoleń
Podczas pieczenia świątecznych ciast nie warto bezgranicznie wierzyć przekonaniu, że do sukcesu wystarczy jedynie dobry przepis. Lepiej zaufać sprawdzonym produktom. Margaryna Palma zawiera odpowiednie proporcje najwyższej jakości olejów
i tłuszczów, przez co idealnie łączy się z innymi składnikami. Co ważne, unikalny proces produkcji sprawia, że produkt posiada 90-dniowy okres przydatności bez używania konserwantów. Dodatkowo Margaryna Palma z Murzynkiem zawiera witaminy: A, D i E oraz ukwaszone mleko. Dzięki naturalnym składnikom zawartym w margarynie Palmie, ciasto zawsze pięknie wyrośnie
i stanie się ozdobą na świątecznym stole.
Zapraszamy na facebook.com/CoDzisNaDeser.