Wine & Food Noble Night 2011
Opublikowano: 06-10-2011

W sobotę, 24 września, Robert Sowa uczestniczył w prestiżowej gali Wine & Food Noble Night, która odbyła się na warszawskim Torze Wyścigów Konnych na Służewcu. Wine & Food Noble Night to nie tylko elegancka kolacja połączona z atrakcjami dla gości, ale również konkurs kulinarny, w którym wygrywają: najsmaczniejsza przystawka, najlepsze danie główne i deser.
W tegorocznej, czwartej już edycji Wine & Food Noble Night uczestniczyło kilkanaście najciekawszych według Organizatorów imprezy restauracji z całej Polski, które miały okazję zaprezentować swoje potrawy szerokiej publiczności złożonej z koneserów wybornych dań i wina.
Konkursowe propozycje oceniało liczne, bo składające się z 1000 osób, grono jurorów. A oto zwycięzcy:
Kategoria „Przystawka”:
I miejsce: Izumi Sushi
II miejsce: Na Zielnej
III miejsce: Mandarin
Kategoria „Danie główne”:
I miejsce: Restauracja w Willi Decjusza
II miejsce ex aequo: Tamka 43 i Na Zielnej
III miejsce: Izumi Sushi
Kategoria „Deser”:
I miejsce: Trzy Rybki
II miejsce: Tamka 43
III miejsce: Na Zielnej
Zwycięzcom gratulujemy!
Zdjęcia: www.noblenight.pl