World Chefs Magazine – drugie wydanie!
Opublikowano: 23-07-2010

Pierwszy, debiutancki numer magazynu, który wydano na początku tego roku okazał się pełnym sukcesem. Jego nakład wyniósł 10 tys. kopii i cieszył się pozytywnym przyjęciem na międzynarodową skalę.
Teraz dostępne jest już kolejne wydanie World Chefs Magazine a w nim m.in. takie tematy jak:
– informacje z działalności organizacji WACS
– wiadomości od stowarzyszeń szefów kuchni z różnych państw
– relacje z konkursów kulinarnych
– obszerny materiał na temat targów EXPOGAST 2010
– kącik wegetariański
– trendy kulinarne
– przepisy z nowej książki wydanej przez Stowarzyszenie Szefów Kuchni Singapuru pt: „ Silver Platter”
– recenzje książek kulinarnych
– historia kitla kucharskiego
i wiele innych…..
Magazyn dostępny jest online na stronie WACS:
http://www.worldchefs.org/wacs2009_beta/en/news/news.php?cat=wacs&id=2837
Można go również zamówić wypełniając poniższy formularz.
Życzymy udanej lektury!
źródło: www.worldchefs.org