Znamy skład jury w konkursie Martell 2013
Opublikowano: 06-02-2013

Mamy przyjemność poinformować Państwa o składzie tegorocznego Jury Koneserów i Profesjonalistów w Konkursie Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’Art de la cuisine Martell. W dniach 01-03 marca 2013 roku XIV-wieczny Zamek w Rynie gościć będzie uczestników jednego z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce, który od kilku lat organizowany jest w tym wyjątkowym miejscu, w samym sercu Krainy Wielkich Jezior Mazurskich.

JURY KONESERÓW:
– TOMASZ KOZŁOWICZ
– RAFAŁ KRÓLIKOWSKI
– BOGDAN KALUS
– JOSEPH SEELETSO
– ANDRZEJ SZUMOWSKI
– JEAN – JACQUES REGNAULT
– ANDRZEJ SUPRON
– KURT SCHELLER
– MAREK WIDOMSKI
JURY PROFESJONALISTÓW:
– JAROSŁAW UŚCIŃSKI
– ADAM CHRZĄSTOWSKI
– PAWEŁ OSZCZYK
– JAROSŁAW WALCZYK
– GRZEGORZ LABUDA
– ANDRZEJ BAŁDYGA