Znamy skład jury w konkursie Martell 2013

Opublikowano: 06-02-2013

Mamy przyjemność poinformować Państwa o składzie tegorocznego Jury Koneserów i Profesjonalistów w Konkursie Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej  L’Art de la cuisine Martell. W dniach 01-03 marca 2013 roku  XIV-wieczny Zamek w Rynie gościć będzie uczestników jednego z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce, który od kilku lat organizowany jest w tym wyjątkowym miejscu, w samym sercu Krainy Wielkich Jezior Mazurskich.
martell.logo
JURY KONESERÓW:

– TOMASZ KOZŁOWICZ

– RAFAŁ KRÓLIKOWSKI

– ANDRZEJ GRABARCZYK

– BOGDAN KALUS

– JOSEPH SEELETSO

– ANDRZEJ SZUMOWSKI

– JEAN – JACQUES REGNAULT

– ANDRZEJ SUPRON

– JAROSŁAW KOWALSKI

– KURT SCHELLER

– MAREK WIDOMSKI

JURY PROFESJONALISTÓW:

– JAROSŁAW UŚCIŃSKI

– ADAM  CHRZĄSTOWSKI

– PAWEŁ OSZCZYK

– JAROSŁAW  WALCZYK

– GRZEGORZ LABUDA

– ANDRZEJ BAŁDYGA