Rezygnacja z Zarządu KSK

Opublikowano: 18-01-2016

Jerzy Pasikowski

Prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni

Robert Sowa

v-ce Prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni

Oświadczenie

W dniu 15 stycznia 2016 roku odbyło się Walne Zgromadzenie Rady Fundacji Klubu Szefów Kuchni w hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach. Po siedmiu latach działania w Radzie Fundacji oraz w Zarządzie podjęliśmy decyzję o swojej rezygnacji z członkostwa w Zarządzie oraz nieuczestniczenia w Radzie Fundacji zgodnie z §17 ust.2 Statutu Fundacji.

Decyzję swoją złożyliśmy w formie zawiadomienia notarialnego, które odczytaliśmy na Walnym Zgromadzeniu a następnie złożyliśmy na ręce nowo wybranego Zarządu.

Chcielibyśmy na wstępie pogratulować nowo wybranemu Zarządowi, życząc powodzenia oraz wielu sukcesów w promowaniu polskiej gastronomii i polskich kulinariów a także środowiska kucharzy i szefów kuchni.

Chcielibyśmy również bardzo serdecznie podziękować wszystkim firmom, które przez tych siedem lat wspierały nasze działania umożliwiając i ułatwiając bardzo wiele decyzji, które przyczyniały się w znaczący sposób do podniesienia rangi wydarzeniom kulinarnym organizowanym przez nas lub przy naszym udziale i wsparciu.

Szczególne podziękowania z naszej strony kierujemy do wszystkich kucharzy oraz szefów kuchni, którzy zawsze bardzo chętnie włączali się we wszystkie działania i akcje organizowane przez Fundację Klubu Szefów Kuchni na przestrzeni ostatnich siedmiu lat.

Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy Wszystkim za wsparcie i współpracę z nami podczas kiedy tworzyliśmy a potem pracowaliśmy na rzecz Fundacji Klubu Szefów Kuchni.   

Jerzy Pasikowski i Robert Sowa 
     DSC_3583DSC_1976 rs