Azjatycki Restaurant Week za nami !
Opublikowano: 22-02-2016

W ubiegłym tygodniu zakończyliśmy Azja Restaurant Week(end), czyli czterodniowy warszawski Festiwal przybliżający kuchnię Azji i Pacyfiku oraz azjatycką kulturę stołu. Przygotowaliśmy infografikę podsumowującą wydarzenie, którą znajdziecie w załączniku.
Obecnie jesteśmy w trakcie intensywnych prac nad trzecim ogólnopolskim, pełnowymiarowym wydarzeniem, czyli Festiwalem najlepszych Restauracji Restaurant Week! Jego tematem przewodnim jest hasło „Kwitnąca scena restauracyjna”, pod którym kryje się zdumiewający rozkwit polskiej gastronomii ostatnich lat – mnogość nowych i zaskakujących konceptów, wielki powrót świeżych i lokalnych składników, odwaga Restauratorów i Szefów Kuchni. Przede wszystkim jednak oznacza ono ogromną liczbę nowych Gości, którzy zdecydowali się na odwiedziny w Restauracjach i regularne uczestnictwo w niesamowitym rozwoju polskiej sceny restauracyjnej. Im wszystkim dedykujemy wiosenną edycję Festiwalu najlepszych Restauracji Restaurant Week. W wiosennym Festiwalu oprócz Warszawy, Wrocławia, Krakowa, Poznania, Trójmiasta i Śląska pojawią także się nowe miasta: Łódź, Szczecin i Lublin.
Instagram: www.instagram.com/restaurant_week_polska