„Food Service” stawia na ludzi
Opublikowano: 18-03-2016

Już po raz trzeci zapraszamy na spotkanie w gronie najbardziej doświadczonych, przedsiębiorczych i ambitnych praktyków branży HoReCa w Polsce. Food Service Summit 2016 odbędzie się 31 marca 2016 roku w Sofitel Warsaw Victoria Hotel w Warszawie. Tematem przewodnim tegorocznej konferencji będą ludzie, bo to relacje między nimi budują sukces biznesu restauracyjnego.
Oprócz bloku wykładowego, nowością będą warsztaty dla sommelierów, restauratorów i menedżerów, podczas których położymy nacisk na edukację i wiedzę praktyczną związaną z zarządzaniem zespołem.
W programie także „Debata ligi mistrzów”, w której omówimy zjawisko oceny restauracji przez uczestników rynku gastronomicznego – gości, krytyków kulinarnych, autorów przewodników, blogerów, etc. oraz „Ring” – gorąca dyskusja producentów, dostawców, szefów kuchni i restauratorów o tym jak pogodzić interesy dostawców i odbiorców w kontekście ceny, dostępności i jakości produktów.
Dzień zakończy wieczorne after party dla wszystkich uczestników konferencji.
Do udziału w wydarzeniu zachęcamy właścicieli i menedżerów restauracji, szefów kuchni, sommelierów, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.
Wśród prelegentów m. in.
– Tomasz Jakubiak, właściciel restauracji Gar Jakubiaka, prowadzący program „Jakubiak rodzinnie” ,autor książek kulinarnych
– Grzegorz Kłos, właściciel restauracji Ed Red oraz sieci Fabryka Pizzy
– Michał Kuter, właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec
– Grzegorz Łapanowski, kucharz i dziennikarz kulinarny, właściciel Food Lab Studio
– Daniel Pawełek, właściciel restauracji Butchery & Wine, Brasserie Warszawska oraz Rozbrat 20
– Andrzej Polan, właściciel restauracji Mała Polana Smaków, prowadzący program w Kuchni+ „Czy na pewno umiesz gotować?” oraz „Dzień Dobry TVN”
– Ewa „Malika” Szyc-Juchnowicz, właścicielka i szefowa kuchni restauracji Malika
Sylwetki wszystkich prelegentów przedstawione są na: http://www.konferencje.media.com.pl/foodservicesummit/prelegenci.php
Szczegółowy program konferencji dostępny jest na: http://www.foodservicesummit.pl/program.php
Organizatorem konferencji jest wydawnictwo VFP Communications, wydawca m.in. magazynów „Food Service”, „Handel”, „Media & Marketing Polska”.