Kongres Szefów Kuchni
Opublikowano: 20-10-2016

12 października 2016 w Warszawie odbyło się największe dotychczas zorganizowane spotkanie szefów kuchni.
W Kongresie udział wzięło 1.210 uczestników, którzy z zainteresowaniem wysłuchali wystąpień:
* Czy sprawne zarządzanie zespołem może przyczynić się do sukcesu Szefa Kuchni? Jak stworzyć w
kuchni zgrany zespół? Jak motywować pracowników? Jak delegować obowiązki i spać spokojnym snem?
Zarządzanie zespołem; motywowanie i delegowanie obowiązków dla Szefów Kuchni.
– Marta Baraniak – Wiśniewska
* Czego mogą oczekiwać nasi podwładni? Aspekty prawne zarządzania zespołem.
– Małgorzata Buczkowska
* Jak kontrolować food cost i zarządzać zapasami. Mity i fakty na temat zarządzania magazynem.
Piotr Rogowski
* Podstawowe grzechy restauracji. Jak uniknąć spadku zysków i braku klientów? Jakie są najczęściej popełniane błędy w polskich restauracjach? Złote zasady.
– Anna Dębska
* Między tradycją a nowoczesnością. Molekuły czy produkty regionalne? Czy istnieje kuchnia polska? Jak powinna wyglądać dzisiejsza kuchnia na światowym poziomie?
– Jarosław Uściński, Jarosław Walczyk, Jean Bos, Michał Molenda, Rafał Wronka, Robert Głyda; Moderator Kinga Wesołowska, redaktor naczelna Przeglądu Gastronomicznego
* Jak budować i wzmacniać własną markę poprzez LinkedIn? Co to jest i jak działa LinkedIn? Powiemy jak powinien wyglądać Twój profesjonalny profil, wskażemy jak go rozwijać.
– Monika Kaznowska, Natalia Kamińska
* Personal branding. Od kuchni czyli mistrz na widelcu.
– Joanna Janowic
* LIDER, czyli kto? Jak buduje się lidera?
– Generał Roman Polko
Odbyło się także spotkanie z Panią Anną Komorowską, która opowiedziała jak polską kuchnię odbierały głowy najważniejszych państw świata. Szefowie chętnie też brali udział w piętnastu profesjonalnych warsztatach produktowych zorganizowanych przez Dostawców.
Partnerem Strategicznym wydarzenia był Transgourmet Polska operator marek Selgros Cash&Carry oraz Transgourmet.
Kongres miał formę zamkniętą. Uczestniczyć w nim mogły jedynie osoby wcześniej zarejestrowane i
Organizator: Evential Sp. z o.o.
ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 31/33
00-379 Warszawa
biuro@evential.pl
www.kongresszefowkuchni.pl https://www.facebook.com/kongresszefowkuchni/