Karnawał w Kulinarnym wydaniu, przez duże “K”
Opublikowano: 23-02-2017
Zakryjemy oczy, wyostrzymy zmysły. Stworzymy spektakl przysparzający o kulinarny zachwyt…
Kolacja w Restauracji CUCINA i After Party w Whisky Bar 88, City Park Poznań
To już kolejna edycja jednego z najgłośniejszych kulinarnych wydarzeń w Polsce, zainicjowanego przez Restaurację CUCINA w City Park Poznań – 88 Hands Dinner.
Ernest Jagodziński, Szef Kuchni Restauracji CUCINA/Szef Jutra 2017 wg Gault&Millau oraz Tomasz Tarkowski, Manager restauracji informują – to będzie wyjątkowa, finałowa kolacja z cyklu inspirowanego dwiema ósemkami.
W kuchni Ernesta Jagodzińskiego zagoszczą tak cenione nazwiska jak: Jakub Kasprzak / Restauracja Lumiere, Andrzej Andrzejczak i Tomasz Tomaszek / Pogromcy Meatów; Siewcy Smaku, Marcel Thiele / Koppert Cress, Krzysztof Kopcinski / N31 by Robert Sowa oraz Maciej Rosiński / Affogato.
To nie będzie grzeczne gotowanie, a raczej igranie z żywiołami. Tego wieczoru w CUCINIE role będą podzielone, a doznania Gości zdominuje kompletna skrajność: to co buntownicze i ogniste oraz dobre i spokojne jak woda.
Zapraszamy do Restauracji CUCINA w City Park Poznań, 25 II 2017 o godz. 19:00.
Cena zaproszenia: 288 PLN za osobę. Zaproszenie zawiera: menu degustacyjne, pairing win, karnawałowe afterparty w Whisky Bar 88.