Zielona Budka Master Challenge – lista uczestników
Opublikowano: 20-04-2017
Przedstawiamy LISTĘ UCZESTNIKÓW ZAKWALIFIKOWANYCH DO FINAŁU KONKURSU
Zielona Budka Master Challenge | 26.04.2017 EXPO MAZURY OSTRÓDA
Zakwalifikowani Profesjonaliści:
- Hotel Tristan Kąty Rybackie– Wiesława Robiega
- Restauracja Pizzeria Italiana Olsztyn – Grzegorz Gręda
- Karczma Jana Olsztyn – Marcin Talipski
- Hotel Spa dr Irena Eris Polanica Zdrój – Przemysław Gryz
- Dinette Wrocław – Arkadiusz Kruszik
- A nóż widelec Poznań – Ihor Skibin
- Czekolada Cafe Warszawa – Ewa Rządkowska
- Cukiernia Pavlowa Luboń– Mariusz Górecki
- Airport Hotel Okęcie Warszawa – Marek Bieńkowski
- Restauracja u Rzeźników Poznań – Jarosław Kin
- Cukiernia Sowa Bydgoszcz – Mariusz Buritta
- Restauracja Amber Room Warszawa – Daniel Zawalicha
- Restauracja Sekretariat Sopot – Tomasz Górniak
- DoubleTree by Hilton Warszawa – Paweł Łysoń
Zakwalifikowani Uczniowie:
- Zespół Szkół Gastronomiczno-Spożywczych w Olsztynie – Weronika Skiba
- Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu – Roman Serdiuk
- Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Wincentego Witosa w Jasińcu– Paulina Sijka
- Zespół Szkół Gastronomicznych im. Febronii Gajewskiej-Karamać w Gorzowie Wielkopolskim – Olga Kowalska
- Zespół Szkół Techniczno-Zawodowych w Radzyminie – Norbert Seliwiak
- Zespół Szkół Zawodowych im. Sandora Petofi w Ostródzie – Michalina Stawiarska
- Zespół Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu, Technikum nr 9 – Magdalena Wypych
- Zespół Szkół nr 1 im. Jakuba Stefana Cezaka w Zgierzu – Klaudia Budzińska
- Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących nr 7 w Łomży – Jakub Kozikowski
- Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach – Karolina Pluskwa
- Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Gdańsku – Kacper Serafińczuk
- Augustowskie Centrum Edukacyjne, Zespół Szkół Zawodowych nr 1 w Augustowie – Jacek Krysztopa
- Zespół Szkół Rolniczych im. Mjr. H. Dobrzańskiego-Hubala w Sokółce – Daniela Jurgielewicz
- Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego, Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Kościelcu – Bartłomiej Brzozowski
- Zespół Szkół Gastronomicznych, Technikum nr 9 we Wrocławiu– Arkadiusz Mazur
- Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich w Kołobrzegu – Łukasz Erdmański