Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś – lista uczestników
Opublikowano: 24-05-2017
LISTA UCZESTNIKÓW KONKURSU
Spośród nadesłanych zgłoszeń Kapituła IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś” do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie :
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI
- Patryk Stanewicz i Józek Pojasek – Teodorka Hotel Ciechocinek
- Dariusz Pasiciel i Karol Milewski – Concordia
- Bartosz Czapliński i Łukasz Kostrzewski – Ed Red Warszawa
- Przemysław Bednarz i Grzegorz Krupiński – Hotel Bonifacio
- Marcin Korcz i Piotr Słupik – Hotel Warszawianka
- Kamil Werewka i Rafał Kudliński – Copernicus Toruń Hotel
- Dawid Zimny i Patryk Krawczyk – Art Hotel
- Paweł Brzeski i Adam Kowalewski – Zamek Gniew
- Piotr Archiciński i Joanna Świderska – Lazy Dog Cooking
- Emil Klimas i Dawid Feist – Restauracja Cucina
- Piotr Huszcz i Łukasz Boreczek – Hotel Restauracja Piano
- Jarosław Owczarczyk i Łukasz Andruszkiewicz – Restauracja Strefa
- Piotr Wójcik i Adam Jurak – Restauracja Sarzyński Lublin
KATEGORIA PROFESJONALIŚCI – EKIPY REZERWOWE
- Łukasz Niziński i Magdalena Mleczko – Grupa Scandale
- Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Hotel Rzeszów Restauracja „Oranżeria”
KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
- Krzysztof Kuklewski i Magdalena Miszczuk – Warszawa – ZSG – ul. Poznańska
- Dawid Trafalski i Paulina Karaluch – Warszawa – ZSG – ul. Poznańska
- Daniel Ogonowski i Rafał Szymański – Warszawa – ZSGH – ul. Majdańska
- Jakub Kowalewski i Krystian Sawicki – Warszawa – TSG – ul. Komorska
- Miłosz Olechnowicz i Kinga Kowalska – Sulęcin – ZSLiZ
- Dariusz Bieńkowski i Michał Boraczyński – Pomiechówek – ZSP
- Kamil Piotrowski i Agata Błaszczyk – Łódź – ZSG
KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH – EKIPY REZERWOWE
- Renata Drabik i Urszula Środek – Stalowa Wola – CKUiODiDZ
- Jolanta Herdzik i Piotr Fila – Stalowa Wola – CKUiODiDZ
Wszystkie ekipy, które zakwalifikowały się do IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś” powinny do dnia 25 maja 2017 roku dokonać potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie. Potwierdzenie należy przesłać drogą elektroniczną na adres : szczygielski.piotr@interia.pl
Nienadesłanie potwierdzenia w wyznaczonym terminie spowoduje wykluczenie ekipy z Konkursu i zastąpienie jej ekipom rezerwową.
Organizatorzy przypominają jednocześnie, że z dniem 29 maja 2017 roku upływa termin nadsyłania listy zapotrzebowania obowiązkowych produktów Konkursowych.
Pozostałym ekipom, które nie zakwalifikowały się do IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś” serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i wkład pracy w przygotowanie dań Konkursowych, jednocześnie zapraszamy do uczestnictwa w przyszłorocznej Jubileuszowej X edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”