Zakwalifikowane Ekipy !

Opublikowano: 11-07-2018

 

Waldemar Hołówka & Wojciech Harapkiewicz – Fundacja Klubu Szefów Kuchni oraz Ryszard Tomaszewski – Właściciel Kompleksu Dworzysko – Restauracja Babinicz 

21.07.2018 roku zapraszają do Dworzyska w Szczawnie – Zdroju gdzie odbędzie się IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej IV Edycja Dań Dworskiej Kuchni Myśliwskiej.

Zakwalifikowane Ekipy  do startu w IV Międzynarodowym Festiwalu Kuchni Dworskiej  IV Edycja Dań Dworskiej Kuchni Myśliwskiej, Szczawno Zdrój 21 lipiec 2018 

  1. Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski – Restauracja „Nifty no. 20” Hotel Puro -Poznań 
  2. Grzegorz Misina, Robert Jagła –  Emalia Zabłocie -Kraków
  3. Paweł Kubera , Kajetan Świokła -Hotel DeSilva Premium – Poznań
  4. Łukasz Grabowski, Michał Bielecki -Restauracja Wzorcownia by Wiesław Bober -Hotel Fabryka Wełny **** – Pabianice
  5. Eugeniusz Korolov, Andrzej Lysenko -Hotel Mansor, Ząbki
  6. Rafał Stegnicki, Krystian Świderek – Hotel Natura Mazur Warchały 
  7. Paweł Gałecki , Łukasz Boreczek – Hotel Restauracja „Piano” Lublin
  8. Artur Szwacki , Miłosz Pluta – IBB HOTEL ANDERSIA , RESTAURACJA FLAVORIA – Poznań
  9. Wiktor Wielgus , Daniel Bereziak – Nicolaus Toruń Hotel
  10. Waldemar Trzciołek , Mateusz Serwa – Ostoja Chobienice Rządcówka
  11. Tomasz Sowiński, Marin Kowalski –  Restauracja Pasja Gorzów Wlkp

Do pobrania Program Festiwalu