Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”

Opublikowano: 15-10-2019

Już niebawem odbędzie się ostatnia w tym roku certyfikacja żywności w
ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. W trakcie
XXXIV audytu Loża Ekspertów sprawdzi m.in.: takie specjały polskich
producentów jak mięsa, nabiał, pieczywo, przekąski, warzywa, alkohole,
ryby, przetwory warzywne i owocowe, lody, oleje, soki, słodycze,
produkty regionalne, sosy, czy specjały dla wegan. Od lat polscy
wytwórcy żywności zgłaszają swoje wyroby do udziału w audytach żywności.
Jak sami wspominają, posiadanie certyfikatu programu to dla nich
potwierdzenie wysokiej jakości specjałów ale także świadectwo słusznego
kierunku działalności.
 
XXXIV certyfikacja żywności już 30 października.
Wyroby polskich producentów żywności pojawią się w Sosnowcu.
 
– Udział w tego typu przedsięwzięciach to doskonała możliwość
promowania bardzo dobrej jakości wyrobów pochodzących z polskich upraw –
informuje Ewelina Staniszewska z firmy PRIMAVEGA Sp. z o.o.,
wielokrotnego laureata programu „Doceń polskie”. Ostatnia w tym roku
certyfikacja żywności odbędzie się już 30 października w Sosnowcu.
Patronat nad atestacjami „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i
Rozwoju Wsi.
Już niebawem odbędzie się ostatnia w tym roku certyfikacja żywności w
ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. W trakcie
XXXIV audytu Loża Ekspertów sprawdzi m.in.: takie specjały polskich
producentów jak mięsa, nabiał, pieczywo, przekąski, warzywa, alkohole,
ryby, przetwory warzywne i owocowe, lody, oleje, soki, słodycze,
produkty regionalne, sosy, czy specjały dla wegan. Od lat polscy
wytwórcy żywności zgłaszają swoje wyroby do udziału w audytach żywności.
Jak sami wspominają, posiadanie certyfikatu programu to dla nich
potwierdzenie wysokiej jakości specjałów ale także świadectwo słusznego
kierunku działalności.
XXXIV certyfikacja żywności już 30 października.
Wyroby polskich producentów żywności pojawią się w Sosnowcu
 
– Udział w tego typu przedsięwzięciach to doskonała możliwość
promowania bardzo dobrej jakości wyrobów pochodzących z polskich upraw –
informuje Ewelina Staniszewska z firmy PRIMAVEGA Sp. z o.o.,
wielokrotnego laureata programu „Doceń polskie”. Ostatnia w tym roku
certyfikacja żywności odbędzie się już 30 października w Sosnowcu.
Patronat nad atestacjami „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i
Rozwoju Wsi.
Już niebawem odbędzie się ostatnia w tym roku certyfikacja żywności w
ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. W trakcie
XXXIV audytu Loża Ekspertów sprawdzi m.in.: takie specjały polskich
producentów jak mięsa, nabiał, pieczywo, przekąski, warzywa, alkohole,
ryby, przetwory warzywne i owocowe, lody, oleje, soki, słodycze,
produkty regionalne, sosy, czy specjały dla wegan. Od lat polscy
wytwórcy żywności zgłaszają swoje wyroby do udziału w audytach żywności.
Jak sami wspominają, posiadanie certyfikatu programu to dla nich
potwierdzenie wysokiej jakości specjałów ale także świadectwo słusznego
kierunku działalności.
 
 
XXXIV certyfikacja żywności już 30 października.
Wyroby polskich producentów żywności pojawią się w Sosnowcu
 
– Udział w tego typu przedsięwzięciach to doskonała możliwość
promowania bardzo dobrej jakości wyrobów pochodzących z polskich upraw –
informuje Ewelina Staniszewska z firmy PRIMAVEGA Sp. z o.o.,
wielokrotnego laureata programu „Doceń polskie”. Ostatnia w tym roku
certyfikacja żywności odbędzie się już 30 października w Sosnowcu.
Patronat nad atestacjami „Doceń polskie” sprawuje Minister Rolnictwa i
Rozwoju Wsi.