Nowa Szata graficzna Food Service

Opublikowano: 01-11-2019

Wrześniowy numer „Food Service”, 
jest pierwszym od 9 lat wydaniem w zupełnie nowej szacie graficznej.
 
Zmiana wyglądu makiety przyszła naturalnie. Zmieniona makieta jest wyjściem naprzeciw wszystkim tym, którzy oczekiwali od nas jeszcze więcej. 
Mamy nadzieję, że odświeżony wygląd magazynu sprosta oczekiwaniom.
 
Layout pisma pozwala teraz na lepszą identyfikację treści i umożliwia szybkie odnalezienie stałych rubryk i działów. Informacje lifestyle’owe, takie jak:  recenzje książek, 
zapowiedzi wydarzeń kulinarnych,  wywiady z ciekawymi osobami oraz opisy nowych lokali 
czy trendów znalazły się w dziale Aperitif
 
Barmanisommelierzybariści i wszyscy zainteresowani kategorią szeroko pojętych napojów otrzymali sekcję Przy Barze
 
Aktualności branżowe, wywiady z szefami kuchni i menedżerami restauracji, 
a także kompendium wiedzy o zarządzaniu, marketingu i sztuce obsługi gości połączyła część zatytułowana Branża
 
Ostatni dział – Dostawa – dotyczy nowości rynkowych, profesjonalnych produktów, 
sprzętów i wyposażenia. 
W magazynie znalazło się więcej elementów rysunkowych oraz atrakcyjnych wizualnie zdjęć. Cały layout został zaś urozmaicony pastelowymi kolorami i różnorodnymi elementami graficznymi.
 
Miesięcznik z branży HoReCa – Food Service, czasopismo specjalistyczne skierowane do właścicieli, kadry kierowniczej, barmanów oraz szefów kuchni placówek gastronomicznych tj. restauracji, barów, kawiarni, hoteli oraz innych placówek zbiorowego żywienia, 
pragnący poszerzać swą wiedzę, rozwijać umiejętności, 
a w ten sposób podnosić standard swoich usług.