IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny BARANINA Ustroń 2009
Opublikowano: 10-08-2009
LP. | KAPITAN DRUŻYNY | KUCHARZ | NAZWA DRUŻYNY | ADRES |
1. | Tomasz Cieślar | Władysław Zięcina | Beskidzki Klub Kulinarny |
Beskidzki Klub Kulinarny |
2. | Michał Górecki | Rafał Żankowski | ||
3. | ||||
4. | ||||
5. | ||||
6. | ||||
7. | ||||
8. | ||||
9. | ||||
10. |
Lista uczestników Konkursu Kulinarnego
IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny
BARANINA Ustroń 2009
KAPITAN DRUŻYNY KUCHARZ NAZWA DRUŻYNY ADRES
1. Tomasz Cieślar Władysław Zięcina Beskidzki Klub Kulinarny Beskidzki
Klub Kulinarny
2. Michał Górecki Rafał Żankowski Hotel Boss Warszawa
ul. Żwanowiecka 20
3. Jaroslaw Cabuk Jan Kralik Hotel Marlene Słowacja – Oščadnica
ul. Dedovka 1799
4. Michał Tuchanowski Łukasz Smela Hotel Diament
Restauracja Słoneczna Zabrze
ul. Cisowa 4
5. Jarosław Knyszyński Michał Pietrzynski Restauracja Vincent Szczecin
ul. Tkacka 68
6. Stanislaw Saferna Tomasz Donocik Hotel Relax Kęty
ul. Młodzieży Polskiej 1
7. Piotr Fortuna Karol Pietrzak Szkoła Policealna Nr 13 Warszawa
ul. Krasnołęcka 3
8. Józef Skupień Krzysztof Orawiec Restauracja ,,Staro Izba’’ Zakopane
ul. Krupówki 28
9. Jacek Kuźmicki Artur Kowal Restauracja Castello Warszawa
ul. Wiertnicza 96
10. Damian Kupis Mateusz Konopka Restauracja „SECESJA” Gliwice
ul. Grodowa 5 A
Proszę o przesłanie drogą elektroniczną ( sebastian.krauzowicz@hotelcrocus.pl )
nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :
– receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny
– potwierdzenia uczestnictwa w IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny
Uwaga !!!
Organizator IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny – BARANINA Ustroń 2009
zastrzega sobie prawo do :
– wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji
– w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej
IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny BARANINA Ustroń 2009
Opublikowano: 10-08-2009
LP. | KAPITAN DRUŻYNY | KUCHARZ | NAZWA DRUŻYNY | ADRES |
1. | Tomasz Cieślar | Władysław Zięcina | Beskidzki Klub Kulinarny |
Beskidzki Klub Kulinarny |
2. | Michał Górecki | Rafał Żankowski | ||
3. | ||||
4. | ||||
5. | ||||
6. | ||||
7. | ||||
8. | ||||
9. | ||||
10. |
Lista uczestników Konkursu Kulinarnego
IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny
BARANINA Ustroń 2009
KAPITAN DRUŻYNY KUCHARZ NAZWA DRUŻYNY ADRES
1. Tomasz Cieślar Władysław Zięcina Beskidzki Klub Kulinarny Beskidzki
Klub Kulinarny
2. Michał Górecki Rafał Żankowski Hotel Boss Warszawa
ul. Żwanowiecka 20
3. Jaroslaw Cabuk Jan Kralik Hotel Marlene Słowacja – Oščadnica
ul. Dedovka 1799
4. Michał Tuchanowski Łukasz Smela Hotel Diament
Restauracja Słoneczna Zabrze
ul. Cisowa 4
5. Jarosław Knyszyński Michał Pietrzynski Restauracja Vincent Szczecin
ul. Tkacka 68
6. Stanislaw Saferna Tomasz Donocik Hotel Relax Kęty
ul. Młodzieży Polskiej 1
7. Piotr Fortuna Karol Pietrzak Szkoła Policealna Nr 13 Warszawa
ul. Krasnołęcka 3
8. Józef Skupień Krzysztof Orawiec Restauracja ,,Staro Izba’’ Zakopane
ul. Krupówki 28
9. Jacek Kuźmicki Artur Kowal Restauracja Castello Warszawa
ul. Wiertnicza 96
10. Damian Kupis Mateusz Konopka Restauracja „SECESJA” Gliwice
ul. Grodowa 5 A
Proszę o przesłanie drogą elektroniczną ( sebastian.krauzowicz@hotelcrocus.pl )
nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :
– receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny
– potwierdzenia uczestnictwa w IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny
Uwaga !!!
Organizator IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny – BARANINA Ustroń 2009
zastrzega sobie prawo do :
– wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji
– w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej
IV Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny BARANINA Ustroń 2009
Opublikowano: 10-08-2009

Lista uczestników Konkursu Kulinarnego
Lp. | KAPITAN DRUŻYNY | KUCHARZ | NAZWA DRUŻYNY | ADRES |
1. | Tomasz Cieślar | Władysław Zięcina | Beskidzki Klub Kulinarny | Beskidzki Klub Kulinarny |
2. | Marcin Korzun | Robert Miczko | DENNY?S STEAKHOUSE | ul. Beskidzka 65, Szczyrk |
3. | Jaroslaw Cabuk | Jan Kralik | Hotel Marlene | ul. Dedovka 1799, Oščadnica, Słowacja |
4. | Michał Tuchanowski | Łukasz Smela | Hotel Diament, Restauracja Słoneczna | ul. Cisowa 4, Zabrze |
5. | Jarosław Knyszyński | Michał Pietrzynski | Restauracja Vincent | ul. Tkacka 68, Szczecin |
6. | Stanislaw Saferna | Tomasz Donocik | Hotel Relax | ul. Młodzieży Polskiej 1, Kęty |
7. | Piotr Fortuna | Karol Pietrzak | Szkoła Policealna Nr 13 | ul. Krasnołęcka 3, Warszawa |
8. | Józef Skupień | Krzysztof Orawiec | Restauracja ,,Staro Izba?? | ul. Krupówki 28, Zakopane |
9. | Jacek Kuźmicki | Artur Kowal | Restauracja Castello | ul. Wiertnicza 96, Warszawa |
10. | Damian Kupis | Mateusz Konopka | Restauracja ?SECESJA? | ul. Grodowa 5 A, Gliwice |
nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :
– receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny
– potwierdzenia uczestnictwa w IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny
Organizator IV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny – BARANINA Ustroń 2009
zastrzega sobie prawo do :
– wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji
– w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej