IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny BARANINA Ustroń 2009

Opublikowano: 10-08-2009

 LP.   KAPITAN  DRUŻYNY  KUCHARZ  NAZWA  DRUŻYNY  ADRES
 1.  Tomasz  Cieślar  Władysław  Zięcina  Beskidzki  Klub 

Kulinarny
 Beskidzki

Klub Kulinarny
 2.  Michał  Górecki  Rafał  Żankowski    
 3.        
 4.        
 5.        
 6.        
 7.        
 8.        
 9.        
 10.        

Lista  uczestników  Konkursu  Kulinarnego

 IV  Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny

BARANINA  Ustroń  2009   

 

KAPITAN  DRUŻYNY    KUCHARZ    NAZWA  DRUŻYNY    ADRES

1.    Tomasz  Cieślar     Władysław  Zięcina     Beskidzki  Klub  Kulinarny     Beskidzki

Klub Kulinarny

2.    Michał  Górecki    Rafał  Żankowski    Hotel  Boss    Warszawa

ul. Żwanowiecka 20

3.    Jaroslaw Cabuk     Jan  Kralik     Hotel  Marlene     Słowacja – Oščadnica

ul. Dedovka 1799

4.    Michał  Tuchanowski     Łukasz  Smela     Hotel  Diament

Restauracja  Słoneczna     Zabrze

ul. Cisowa 4

5.    Jarosław  Knyszyński     Michał  Pietrzynski     Restauracja  Vincent     Szczecin

ul. Tkacka 68 

6.    Stanislaw  Saferna     Tomasz   Donocik     Hotel Relax     Kęty

ul. Młodzieży Polskiej 1

7.    Piotr   Fortuna     Karol  Pietrzak     Szkoła  Policealna  Nr 13     Warszawa

ul. Krasnołęcka 3

8.    Józef  Skupień     Krzysztof   Orawiec     Restauracja  ,,Staro Izba’’     Zakopane

ul. Krupówki 28

9.    Jacek  Kuźmicki     Artur  Kowal     Restauracja  Castello     Warszawa

ul. Wiertnicza 96

10.    Damian   Kupis     Mateusz   Konopka     Restauracja  „SECESJA”     Gliwice

ul. Grodowa 5 A

 

Proszę o przesłanie drogą elektroniczną ( sebastian.krauzowicz@hotelcrocus.pl )

nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :

 

    –    receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski  w  Podawaniu Baraniny

    –    potwierdzenia uczestnictwa w IV Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny

 

 Uwaga !!!

Organizator  IV  Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny – BARANINA  Ustroń  2009

zastrzega sobie prawo do :

 

–    wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji

–    w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej

IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny BARANINA Ustroń 2009

Opublikowano: 10-08-2009

 LP.   KAPITAN  DRUŻYNY  KUCHARZ  NAZWA  DRUŻYNY  ADRES
 1.  Tomasz  Cieślar  Władysław  Zięcina  Beskidzki  Klub 

Kulinarny
 Beskidzki

Klub Kulinarny
 2.  Michał  Górecki  Rafał  Żankowski    
 3.        
 4.        
 5.        
 6.        
 7.        
 8.        
 9.        
 10.        

Lista  uczestników  Konkursu  Kulinarnego

 IV  Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny

BARANINA  Ustroń  2009   

 

KAPITAN  DRUŻYNY    KUCHARZ    NAZWA  DRUŻYNY    ADRES

1.    Tomasz  Cieślar     Władysław  Zięcina     Beskidzki  Klub  Kulinarny     Beskidzki

Klub Kulinarny

2.    Michał  Górecki    Rafał  Żankowski    Hotel  Boss    Warszawa

ul. Żwanowiecka 20

3.    Jaroslaw Cabuk     Jan  Kralik     Hotel  Marlene     Słowacja – Oščadnica

ul. Dedovka 1799

4.    Michał  Tuchanowski     Łukasz  Smela     Hotel  Diament

Restauracja  Słoneczna     Zabrze

ul. Cisowa 4

5.    Jarosław  Knyszyński     Michał  Pietrzynski     Restauracja  Vincent     Szczecin

ul. Tkacka 68 

6.    Stanislaw  Saferna     Tomasz   Donocik     Hotel Relax     Kęty

ul. Młodzieży Polskiej 1

7.    Piotr   Fortuna     Karol  Pietrzak     Szkoła  Policealna  Nr 13     Warszawa

ul. Krasnołęcka 3

8.    Józef  Skupień     Krzysztof   Orawiec     Restauracja  ,,Staro Izba’’     Zakopane

ul. Krupówki 28

9.    Jacek  Kuźmicki     Artur  Kowal     Restauracja  Castello     Warszawa

ul. Wiertnicza 96

10.    Damian   Kupis     Mateusz   Konopka     Restauracja  „SECESJA”     Gliwice

ul. Grodowa 5 A

 

Proszę o przesłanie drogą elektroniczną ( sebastian.krauzowicz@hotelcrocus.pl )

nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :

 

    –    receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski  w  Podawaniu Baraniny

    –    potwierdzenia uczestnictwa w IV Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny

 

 Uwaga !!!

Organizator  IV  Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny – BARANINA  Ustroń  2009

zastrzega sobie prawo do :

 

–    wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji

–    w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej

IV Mistrzostwa Polski w Podawaniu Baraniny BARANINA Ustroń 2009

Opublikowano: 10-08-2009

logo_ggnc_resize.jpgbaran2009_resize.jpgosskic.gif
Lista  uczestników  Konkursu  Kulinarnego

 Lp.  KAPITAN  DRUŻYNY  KUCHARZ  NAZWA  DRUŻYNY  ADRES
 1.  Tomasz  Cieślar  Władysław  Zięcina  Beskidzki  Klub  Kulinarny  Beskidzki  Klub  Kulinarny
 2.  Marcin  Korzun  Robert  Miczko  DENNY?S  STEAKHOUSE  ul. Beskidzka 65, Szczyrk
 3.  Jaroslaw Cabuk  Jan  Kralik  Hotel  Marlene  ul. Dedovka 1799, Oščadnica, Słowacja
 4.  Michał  Tuchanowski  Łukasz  Smela  Hotel  Diament, Restauracja  Słoneczna  ul. Cisowa 4, Zabrze
 5.  Jarosław  Knyszyński  Michał  Pietrzynski  Restauracja  Vincent  ul. Tkacka 68, Szczecin
 6.  Stanislaw  Saferna  Tomasz   Donocik  Hotel Relax  ul. Młodzieży Polskiej 1, Kęty
 7.  Piotr   Fortuna  Karol  Pietrzak  Szkoła  Policealna  Nr 13  ul. Krasnołęcka 3, Warszawa
 8.  Józef  Skupień  Krzysztof   Orawiec  Restauracja  ,,Staro Izba??  ul. Krupówki 28, Zakopane
 9.  Jacek  Kuźmicki  Artur  Kowal  Restauracja  Castello  ul. Wiertnicza 96, Warszawa
 10.  Damian   Kupis  Mateusz   Konopka  Restauracja  ?SECESJA?  ul. Grodowa 5 A, Gliwice

 

Proszę o przesłanie drogą elektroniczną ( sebastian.krauzowicz@hotelcrocus.pl )
nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :

 
    –    receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski  w  Podawaniu Baraniny
    –    potwierdzenia uczestnictwa w IV Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny
 

 Uwaga !!!
Organizator  IV  Mistrzostw Polski  w  Podawaniu  Baraniny – BARANINA  Ustroń  2009
zastrzega sobie prawo do :

 
–    wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji
–    w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej