Lista uczestników V Konkursu Kulinarnego, oraz II Festiwalu Carvingu
Opublikowano: 12-04-2010

Miło nam poinformować, że Komisja powołana przez Organizatora Konkursu dokonała wstępnej selekcji uczestników V Konkursu Kulinarnego, oraz II Festiwalu Carvingu, które odbędą się 17 kwietnia 2010 roku w krakowskim Hotelu Swing, podczas trwania V Festiwalu Kuchni Greckiej.
Do zmagań konkursowych zakwalifikowali się następujący uczestnicy:
V Konkurs Kulinarny
1. Bucki Grzegorz Hotel Unicus Kraków
2. Bukała Sylwia Hotel Mazurkas Ożarów Mazowiecki
3. Gornicz Michał Hotel Qubus Kielce
4. Ignyś Jakub Instytut Glamour-Hotel Przeźmierowo
5. Konkel Grzegorz Hotel Bryza Jurata
6. Kruszik Arkadiusz Hotel Verde Montana Wellnes & Spa Kudowa Zdrój
7. Kuźniak Dariusz Restauracja i Rezydencja Revelo Łódź
8. Partyka Łukasz Hotel HP Park Plaza Wrocław
9. Rewera Bogdan Zamek Dubiecko
10. Stolarski Łukasz Hotel Swing Kraków
11. Wieloch Przemysław Restauracja Gęsi Puch Łódź
12. Wójciak Kamil Unity Line MF Skania Szczecin
II Festiwal Carvingu
1. Gachewicz Mariusz
2. Gniech Grzegorz
3. Kowalewski Łukasz
4. Kwiatek Piotr
5. Peroń Paweł
6. Siąkowski Maciej
7. Sibon Grzegorz
8. Szewczyk Łukasz
9. Szpalek Tomasz
10. Sztenderski Paweł
11. Wasik Piotr
Wszystkim zgłoszonym osobom składamy serdeczne podziękowania i gratulujemy finalistom.
Na zwycięzców i uczestników konkursu czekają także dyplomy i liczne nagrody, ufundowane oraz Organizatorów i Sponsorów.