Obiad ze smakiem czyli „Żywiec Zdrój Smakołyk” pasuje do obiadu!
Opublikowano: 12-05-2010

Każdy z mistrzów kulinarnych miał za zadanie przygotować po pięć pysznych dań w kategorii jarskie, wieprzowe, drobiowe, wołowe i rybne. Ich smak uzupełniał jeden z czterech Smako – Łyków. I tak kolejno Konrad Birek reprezentował truskawkę, Michał Tkaczyk cytrynę, Sebastian Krauzowicz jabłko a Witek Iwański pomarańcz.
Kolejne pokazy odbędą się:
– w Gdańsku (15.05 – Galeria Manhattan)
– we Wrocławiu (22.05 – Magnolia)
– w Krakowie (29.05 – Galeria Krakowska)
– w Poznaniu (12.06 – Malta)
– w Warszawie (19.06 – Wola Park)
– w Lublinie (26.06 – Plaza)
Więcej informacji na temat wyżej wymienionych szefów kuchni, ich dań oraz Smakołyków, które polecają do swoich dań znaleźć można na stronie internetowej www.pasujedoobiadu.pl