Villeroy&Boch gotuje z Robertem Sową
Opublikowano: 15-07-2010

9. lipca w Białobrzegach w ośrodku Promenada odbyło się spotkanie z managerami i właścicielami sklepów z asortymentem Villeroy&Boch.
Organizatorom spotkania chodziło o przedstawienie nowości, integrację grupy ludzi z całej Polski jak również zmotywowanie do sprawniejszego działania. W ciągu dnia odbyło się kilka prezentacji rekomendowanych przez Firmę dostawców takich jak Fissler, KitchenAid, WMF, Free Form oraz Nespresso, które są doskonałym uzupełnieniem oferty sklepów Villeroy&Boch.
Wiele emocji wzbudziły przedstawione wyniki badań tajemniczego klienta. Pokazały, że sprzedawcy lepiej analizują potrzeby klienta. Ponadto są cierpliwi i uprzejmi.
Po południu odbyły się warsztaty kulinarne z Robertem Sową i jego kucharskim teamem.
Uczestnicy spotkania przygotowywali potrawy na sześciu stanowiskach pod okiem profesjonalnych kucharzy. Najpierw odbyło się losowanie na podstawie którego każdy z gości dołączył do odpowiedniej grupy kulinarnej.
– były 2 stanowiska: kompozycja sushi, z marynowanym imbirem, sosem sojowym i japońskim chrzanem wasabi
– aromatyczne krewetki z pomidorami i ziołami
– orientalna zupa z grzybów leśnych z kolendrą i sezamem
– filet z łososia norweskiego z czosnkiem i rozmarynem podany z bobem duszonym w śmietanie
– jagnięcina ze szpinakiem, serem pleśniowym i suszonymi pomidorami
Zajęcia kulinarne z Robertem Sową okazały się naprawdę świetnym pomysłem. Nie dość, że każdy miał możliwość gotować z samym Mistrzem, poznać tajniki kulinarne to później jeszcze spróbować tych wszystkich wybornych dań. A oto pyszny efekt końcowy warsztatów…
Okazuje się, że gotowanie może być naprawdę przyjemne, inspirujące i kreatywne 🙂
ZAPRASZAMY DO GALERII ZDJĘĆ!