DNI OTWARTE w Centrum Techniki Kulinarnej Doram
Opublikowano: 24-09-2010

DORA METAL, wiodąca w branży gastronomicznej w Polsce, firma z długoletnią tradycją i doświadczeniem w projektowaniu oraz produkcji profesjonalnych urządzeń dla sektora HoReCa, zaprasza na dni otwarte do warszawskiego Centrum Techniki Kulinarnej, które odbędą się 24, 27, 28 i 30 września 2010 r.
Jesienna ofert Dory Metal skierowana jest przede wszystkim do właścicieli i menedżerów restauracji, pubów, klubów muzycznych i barów. Na rynek trafia nowość – linia barowa BAR LINE.
Jako pierwszy producent w Polsce, DORA METAL prezentuje linię segmentów barowych tworzących łatwą do skomponowania zabudowę modułową. Do tej pory tego typu linie musiały być kupowane u zagranicznych producentów, za cenę nie przystającą do krajowych warunków lub wykonywane na miejscu przez wykonawców bez zaplecza technologicznego i doświadczenia. Jedyną alternatywą jest BAR LINE – światowa jakość za krajową cenę.
Oprócz możliwości dowolnej konfiguracji i interesującego designu duży nacisk został położony na wygodę w obsłudze serwisowej, co pozwala na duże oszczędności kieszeni klientów. Innowacyjne wzornictwo, elegancka i nowoczesna linia z atrakcyjnym oświetleniem typu LED, zapewnią niepowtarzalny i ekskluzywny charakter barowemu wnętrzu, a zaawansowane rozwiązania techniczne i dbałość o każdy szczegół, zadowolą najbardziej wymagających użytkowników.
Na uwagę zasługuje rewolucyjne wykończenie nierdzewnych blatów – wibrowanie – zabezpiecza przed porysowaniem a jednocześnie stanowi o niepowtarzalnym wyglądzie baru.
Wśród prezentowanych nowości znajdują się także piece konwekcyjne z naparowaniem firmy KROMET – jedynego polskiego producenta tych urządzeń, za którym stoi przeszło ponad 50-letnia tradycja. Nowe piece to przede wszystkim nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz estetyka wykończeń.
Dora Metal oddaje w ręce zwiedzających warszawską ekspozycję znajdującą się w Centrum Techniki Kulinarnej przy ul. Racjonalizacji 5, z szeroką reprezentacją wszystkich wyrobów produkowanych przez Grupę Dora Metal. W trakcie dni otwartych pracownicy firmy będą prezentować, doradzać i proponować optymalne rozwiązania z zakresu technologii kuchennej i nie tylko.
Godziny otwarcia Centrum: 8.30- 17.00.
Centrum Techniki Kulinarnej:
ul. Racjonalizacji 5, 02-673 Warszawa
tel. +48 (22) 847 65 86
godz. otwarcia: 8.30-17.00
24, 27, 28 i-30 września 2010 r.