DNI OTWARTE w Centrum Techniki Kulinarnej Doram

Opublikowano: 24-09-2010

Po raz pierwszy w Polsce:  seria nowatorskich urządzeń chłodniczych i mebli barowych, a także piece konwekcyjno-parowe w nowej, ulepszonej technologicznie odsłonie.

logo_doram.jpg

DORA METAL, wiodąca w branży gastronomicznej w Polsce, firma z długoletnią tradycją i doświadczeniem w projektowaniu oraz produkcji profesjonalnych urządzeń dla sektora HoReCa, zaprasza na dni otwarte do warszawskiego Centrum Techniki Kulinarnej, które odbędą się 24, 27, 28 i 30 września 2010 r.

Jesienna ofert Dory Metal skierowana jest przede wszystkim do właścicieli i menedżerów restauracji, pubów, klubów muzycznych i barów. Na rynek trafia nowość – linia barowa BAR LINE.

Jako pierwszy producent w Polsce, DORA METAL prezentuje linię segmentów barowych tworzących łatwą do skomponowania zabudowę modułową. Do tej pory tego typu linie musiały być kupowane u zagranicznych producentów, za cenę nie przystającą do krajowych warunków lub wykonywane na miejscu przez wykonawców bez zaplecza technologicznego i doświadczenia. Jedyną alternatywą jest BAR LINE – światowa jakość za krajową cenę.

Oprócz możliwości dowolnej konfiguracji i interesującego designu duży nacisk został położony na wygodę w obsłudze serwisowej, co pozwala na duże oszczędności kieszeni klientów. Innowacyjne wzornictwo, elegancka i nowoczesna linia z atrakcyjnym oświetleniem typu LED, zapewnią niepowtarzalny i ekskluzywny charakter barowemu wnętrzu, a zaawansowane rozwiązania techniczne i dbałość o każdy szczegół, zadowolą najbardziej wymagających użytkowników.

Na uwagę zasługuje rewolucyjne wykończenie nierdzewnych blatów – wibrowanie – zabezpiecza przed porysowaniem a jednocześnie stanowi o niepowtarzalnym wyglądzie baru.

Wśród prezentowanych nowości znajdują się także piece konwekcyjne z naparowaniem firmy KROMET – jedynego polskiego producenta tych urządzeń, za którym stoi przeszło ponad 50-letnia tradycja.  Nowe piece to przede wszystkim nowoczesne rozwiązania technologiczne oraz estetyka wykończeń.

 

Dora Metal oddaje w ręce zwiedzających warszawską ekspozycję znajdującą się w Centrum Techniki Kulinarnej przy ul. Racjonalizacji 5, z szeroką reprezentacją wszystkich wyrobów produkowanych przez Grupę Dora Metal. W trakcie dni otwartych pracownicy firmy będą prezentować, doradzać i proponować optymalne rozwiązania z zakresu technologii kuchennej i nie tylko.



Godziny otwarcia Centrum: 8.30- 17.00.

 

Centrum Techniki Kulinarnej:

ul. Racjonalizacji 5, 02-673 Warszawa

tel. +48 (22) 847 65 86

godz. otwarcia: 8.30-17.00

24, 27, 28 i-30 września 2010 r.