Szkolenia dla branży gastronomicznej
Opublikowano: 16-11-2010
Dolnośląska Loża Kulinarna wraz z Partnerem stowarzyszenia – Centrum badawczo-szkoleniowym „Dobre Kadry” ma przyjemność poinformować o ofercie szkoleń dla osób pracujących w gastronomii i hotelarstwie oraz dla firm z branży HoReCa. Profesjonalne wyszkolenie kadr dla gastronomii przed zbliżającym i się Mistrzostwami Europy w Piłce Nożnej Euro 2012 jest jednym z kluczowych celów Dolnośląskiej Loży Kulinarnej.
Szkolenia organizowane w ramach projektów: „Wysoki standard usług gastronomicznych na Euro 2012” oraz „Profesjonalizm podstawą sukcesu w hotelarstwie i gastronomii podczas Euro 2012”.Szkolenia odbywane w godzinach pracy są bezpłatne a skierowane są do przedsiębiorców oraz pracowników mikro i małych przedsiębiorstw działających w branży gastronomicznej i hotelarskiej na terenie województwa dolnośląskiego.
Tematyka aktualnej oferty szkoleniowej jest następująca:
• Audytor wewnętrzny systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności HACCP;
• Organizacja przyjęć okolicznościowych, elementy savoir vivre oraz aranżacji stołów i otoczenia;
• Branżowy język obcy w gastronomii (język angielski, język niemiecki);
• Nowoczesny menedżer usług hotelarskich i gastronomicznych;
• Profesjonalna obsługa klientów;
• Marketing w hotelarstwie i gastronomii;
• Informatyka w usługach hotelarskich i gastronomicznych;
• System zarządzania jakością w hotelarstwie i gastronomii;
• Kucharz małej gastronomii z aspektami realizacji zasad GHP i GMP;
• Kelner – barman, sprzedawca z branżowym językiem obcym.
Wśród profesjonalnych trenerów prowadzących szkolenia są Szefowie Kuchni zrzeszeni w Dolnośląskiej Loży Kulinarnej. Serdecznie zapraszamy do udziału w szkoleniach.
http://www.dlk.org.pl/
http://www.dobrekadry.pl/
Więcej informacji udzielą Państwu:
Anna Kubiak, anna.siermantowska@dobrekadry.pl, tel. 71 75 93 777
Robert Dmochewicz, rzecznik@dlk.org.