Nowość na rynku – Drosedki w dwupaku

Opublikowano: 10-12-2010

Do oferty firmy Drosed dołączyły niedawno  Drosedki  – dwie, pakowane oddzielnie parówki z kurcząt. W sam raz na przekąskę do pracy, szkoły, ale także idealne do spożywania w domu. Forma opakowania jest bardzo praktyczna i wygodna, nie zmusza do zjedzenia całej zawartości naraz. Dodatkowym udogodnieniem jest brak osłonek, co ułatwia i przyspiesza przygotowanie posiłku. Obecnie produkt dostępny jest w wersji naturalnej, już niedługo pojawi się w dwóch nowych smakach.

drosedki.jpgSpecjalista od drobiu

Drosed ma już ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji wyrobów drobiowych.  Długie lata w branży drobiarskiej pozwoliły fachowcom firmy stworzyć ofertę idealnie odpowiadającą oczekiwaniom konsumentów. Doświadczenie w połączeniu z najnowszą technologią skutkuje wysoką jakością wędlin, drobiu i konserw. Na końcowy efekt produkcji wpływają metody wytwarzania, ale przede wszystkim, surowiec. Gwarancją bezpieczeństwa i niezmiennie dobrej jakości parówek Drosed jest własne mięso. Firma opiera się na swoim kontrolowanym z pochodzenia surowcu.  Drosedki to produkt premium, co oznacza, że zawierają więcej mięsa z piersi kurczaka niż zwykła parówka. Możemy być pewni, że jest to nie tylko smaczna, ale i wygodna przekąska dla każdego.

Drosedki w dwupaku – 90 g,  cena sugerowana 1,79 zł/szt.

www.drosed.com.pl ; www.drobioteka.pl

Kulinarne inspiracje

Drosedki świetnie smakują i doskonale wyglądają owinięte w paski z ciasta francuskiego, zapieczone w piekarniku. Te niezwykle aromatyczne parówki sprawdzą się także jako dodatek do zapiekanek ziemniaczanych lub pizzy.

Parówkowe koziołki na 6 porcji

koziolki.jpg

Składniki:

3 opakowania Drosedek

6 niewielkich plastrów gotowego ciasta francuskiego (ok. 5 cm na 3 cm)

Przygotowanie

Parówki kroimy wzdłuż na dwie części, owijamy ciastem i wkładamy do nagrzanego do 200 C piekarnika. Pieczemy przez 8 minut.

fot.Drosed