Ogromny sukces szefów kuchni i kucharzy na Mazowszu!!!
Opublikowano: 15-12-2010

Już w tym roku przeszkoliliśmy ponad 75ciu szefów kuchni i kucharzy zatrudnionych na terenie województwa mazowieckiego-podkreśla Wiesław Różański, Prezes UPEMI. To ogromny sukces jaki osiągnęliśmy poprzez organizację szkoleń ,,Profesjonalny kucharz kluczem do sukcesu zawodowego”– wyjaśnia. Dzięki wsparciu Unii Europejskiej mogliśmy spełnić marzenia osób pracujących w kuchni, podnieść standardy oferowanych usług, a co najważniejsze zyskać zadowolenie i uznanie klientów odwiedzających wszystkie przeszkolone restauracje.
Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego organizuje wyłącznie praktyczne szkolenia z nowoczesnych technik kulinarnych, dań bankietowych, aranżacji potraw a to tylko rozgrzewka przed zapoznaniem uczestników z profesjonalną kuchnią bankietową, cateringową, kuchnią fusion oraz molekularną– zaznacza Wiesław Różański, Prezes UPEMI.
W nadchodzącym roku 2011 pozostało zaledwie 37 miejsc. Chętnych nie brakuje, planowane kolejne szkolenie rozpoczyna się już w pod koniec lutego 2011 roku. Osoby zainteresowane zapraszamy do wzięcia udziału w tym przedsięwzięciu.