SPKiC Rejon Pomorski – ramowy plan pracy

Opublikowano: 24-01-2011

                                                  Ramowy  Plan Pracy  na  rok  2011
                         Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników Rejon Pomorski 

osskisgif.gif logoregpom2011.jpg

I.   Otwarcie nowej siedziby Stowarzyszenia w Gdańsku ul. Grunwaldzka 131a.
     Powołanie Pomorskiej Akademii Sztuki Kulinarnej oraz zespołu którego zadaniem 
     będzie promocja i marketing Akademii w Polsce i na Świecie 
II.  Powołanie zespołu, którego zadaniem będzie przygotowanie projektów szkoleń  w  Akademii    
      Kulinarnej SPKIC rp.   
III. Pokazy i promocja produktów firm sponsorskich – raz w miesiącu, w trakcie zebrań Członków   
     Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników region pomorski. 
     Podpisanie nowych umów sponsorskich.
   
IV. Udział w XII Finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy (obsługa kulinarna imprezy) w dniu   
      09.01.2011.
V. Kursy szkoleniowe w renomowanych szkołach kulinarnych – nagroda za aktywność  na rzecz  
      Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników region pomorski .
VI.  Przygotowania i treningi Drużyny Pomerania Culinary Team do startu w Olimpiadzie Kulinarnej    
       2012 w Erfurcie 
VII. Kalendarz SPKIC rp , Ghosts of Fire BBQ Team , Pomerania Culinary Team  na 2012 rok z WSG    
       Bydgoszcz 
VIII. Przygotowania do wydania Książki Kucharskiej Mistrzów Kuchni Stowarzyszenia Polskich 
       Kucharzy i  Cukierników Region Pomorski
IX. Udział w imprezach targowych organizowanych przez MTG S.A.
     – AMBERIF Międzynarodowe Targi Bursztynu, promocja  „zupy bursztynowej”                                                     
     ¬¬- GASTROEXPO Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Obiektów  Gastronomicznych, organizacja Konkursu –  I Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna , pokazy kulinarne 
     – Jarmark Dominikański, pokazy kulinarne, promocja firm
     – Jarmark Gwiazdkowy, konkurs kulinarny.
     
X. 23-26 czerwca – współorganizacja XII. Festiwalu Dobrego Humoru.
XI. 07-10 lipca – VII Międzynarodowe Mistrzostwa Polski BBQ Dorszowe Żniwa .
          
XII. 10-11 lipca – pokazy kulinarne w trakcie XIII Mistrzostw Świata w Poławianiu Bursztynu.
 
 Opracował:                                                                                            Zatwierdził:






A. Ławniczak                                                                                         K.Szulborski
Sekretarz  Stowarzyszenia                                                                  Prezes Stowarzyszenia                                
                                                            
                                                                        Gdańsk, 03.01.2011