Lista zakwalifikowanych zawodnikow do Vl’Art de la cuisine Martell 2011

Opublikowano: 18-02-2011

Szanowni Państwo  miło nam przekazać  komunikat w sprawie wyników kwalifikacji do IX Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej  l’Art de la cuisine Martell 2011,

który odbędzie się w dniach 04-06 marca 2011 roku w Hotelu ZAMEK RYN w Rynie 

Lista drużyn zakwalifikowanych do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2011

1.    Unity Line” Polonia” – Szczecin                 Kamil Wójciak, Łukasz Wojtkiewicz   

2.    Hotel Sheraton – Warszawa                 Kamil Jabłoński, Mateusz Małecki

3.    Studio Kulinarne Roberta Sowy – Warszawa         Robert Wojnarowski, Sebastian Jakimiak

4.    Hotel „Bryza”- Jurata                     Grzegorz Konkol, Robert Dąbrowski

5.    Royal Starman Bristol – Warszawa                 Mariusz Banaśkiewicz, Michał Pytka

6.    Hotel HP Park – Olsztyn                     Bartosz Juszko, Wojciech Trunkiewicz

7.    Artom – Bydgoszcz                         Adam Kowalewski, Tomasz Kazimierski

8.    Hotel Akademia – Wrocław                 Maciej Korsan, Jassin Aithaddou

9.    Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie – Warszawa         Tomasz Szczypiński, Maciej Prot

10.    Restauracja Ancora – Kraków                 Matusz Turaj, Łukasz Cichy

11.    Restauracja Plater – Warszawa                 Paweł Kalbarczyk, Tomasz Kłopotowski

12.    Hotel Atrium – Warszawa                     Sebastian Kornacki, Marcin Andryszczyk

13.    Hotel Kazimierz****– Kazimierz Dolny            Kamil Raczyński, Marek Flisiński

14.    Dudkiewicz – Dutkiewicz S.C.- Łódź – Restauracja „Revello” Łukasz Czapiewski, Maciej Siąkowski

15.    "Art-Dom" Sp.j. Restauracja "Jan"- Bełchatów         Przemysław Wiloch, Piotr Krogulec

16.    Zamek „Dubiecko” – Dubiecko                 Krzysztof Bobola, Maciej Undziakiewicz