Lista zakwalifikowanych zawodnikow do Vl’Art de la cuisine Martell 2011
Opublikowano: 18-02-2011
Szanowni Państwo miło nam przekazać komunikat w sprawie wyników kwalifikacji do IX Ogólnopolskiego Konkursu Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej l’Art de la cuisine Martell 2011,
który odbędzie się w dniach 04-06 marca 2011 roku w Hotelu ZAMEK RYN w Rynie
Lista drużyn zakwalifikowanych do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2011
1. Unity Line” Polonia” – Szczecin Kamil Wójciak, Łukasz Wojtkiewicz
2. Hotel Sheraton – Warszawa Kamil Jabłoński, Mateusz Małecki
3. Studio Kulinarne Roberta Sowy – Warszawa Robert Wojnarowski, Sebastian Jakimiak
4. Hotel „Bryza”- Jurata Grzegorz Konkol, Robert Dąbrowski
5. Royal Starman Bristol – Warszawa Mariusz Banaśkiewicz, Michał Pytka
6. Hotel HP Park – Olsztyn Bartosz Juszko, Wojciech Trunkiewicz
7. Artom – Bydgoszcz Adam Kowalewski, Tomasz Kazimierski
8. Hotel Akademia – Wrocław Maciej Korsan, Jassin Aithaddou
9. Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie – Warszawa Tomasz Szczypiński, Maciej Prot
10. Restauracja Ancora – Kraków Matusz Turaj, Łukasz Cichy
11. Restauracja Plater – Warszawa Paweł Kalbarczyk, Tomasz Kłopotowski
12. Hotel Atrium – Warszawa Sebastian Kornacki, Marcin Andryszczyk
13. Hotel Kazimierz****– Kazimierz Dolny Kamil Raczyński, Marek Flisiński
14. Dudkiewicz – Dutkiewicz S.C.- Łódź – Restauracja „Revello” Łukasz Czapiewski, Maciej Siąkowski
15. "Art-Dom" Sp.j. Restauracja "Jan"- Bełchatów Przemysław Wiloch, Piotr Krogulec
16. Zamek „Dubiecko” – Dubiecko Krzysztof Bobola, Maciej Undziakiewicz