Fundacja Klubu Szefów Kuchni na Targach Lato 2011

Opublikowano: 31-03-2011

1 kwietnia, w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska, przy ul. Marsa 56c w Warszawie, po raz szesnasty rusza największy w Polsce kiermasz turystyczny – Targi Lato 2011. W ramach wydarzenia odbywają się sprzedaż i kampanie reklamowe branży turystycznej, konkurs wystawców oraz wielki festyn inaugurujący sezon wyjazdowy, w którego organizację zaangażowali się członkowie Fundacji Klubu Szefów Kuchni.
targi_lato_logo.jpg

Każdego dnia targów, na głównej scenie, znajdującej się przed wejściem do hal targowych, Robert Sowa, wiceprezes Fundacji, zaprezentuje swój autorski  „Jadłospis na lato” – menu inspirujące do smacznego i zdrowego odżywiania się w okresie letnim. Wraz z dietetykiem opowie o szczególnych potrawach, które poleca na letnie i upalne dni. 1 i 2 kwietnia swoje pomysły na zdrową, wakacyjną kuchnię zaprezentują kolejni członkowie Fundacji – Jerzy Pasikowski, Tomasz Deker i Konrad Birek.

robertsowa_lato.jpg

Plan pokazów kulinarnych w trakcie Targów Lato 2011: 
1 kwietnia
12.25 – 13.15 – Pokaz Mistrza kulinarnego Roberta Sowy 
13.40 – 14.30 – Pokaz Szefa Fundacji KSK
15.15 – 16.05 – Pokaz Szefa Fundacji KSK
2 kwietnia
12.00 – 12.50 Pokaz Mistrza kulinarnego Roberta Sowy
13.55 – 14.45 Pokaz Szefa Fundacji KSK
15.15 – 16.30 Pokaz Szefa Fundacji KSK
3 kwietnia
12.10 – 13.00 Pokaz Mistrza kulinarnego Roberta Sowy