Cisowianka Classique z nagrodą Superior Taste

Opublikowano: 16-05-2011

Ponad setka szefów kuchni, ekspertów kulinarnych i sommelierów wody z różnych krajów uznało smak niegazowanej Cisowianki Classique za wyjątkowy. To już druga nagroda Superior Taste przyznana Cisowiance. W ubiegłym roku takie wyróżnienie otrzymała nasycana naturalnym dwutlenkiem węgla Cisowianka Perlage.

cisowianka-super-taste

Konkurs Najlepszego Smaku organizowany jest co roku przez Międzynarodowy Instytut Smaku i Jakości (iTQi). W jego jury zasiada ponad stu specjalistów zrzeszonych w najsłynniejszych europejskich stowarzyszeniach kulinarnych. Przez kilka dni w tzw. „ślepych testach” (nie znając marki, ani kraju pochodzenia jury analizuje smak, zapach, a także „pierwsze wrażenie” jedzenia i napojów) oceniają oni wyroby z najróżniejszych zakątków świata. Najlepszym produktom przyznawana jest nagroda Superior Taste świadcząca o jakości, klasie i wyjątkowym smaku.

Cisowianka Perlage i Classique dostępne są w butelkach o pojemności 0,7 wykonanych z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie lekkość plastiku i estetykę szkła. Wkrótce dostępne będą także w niezwykle eleganckich, szklanych butelkach o pojemnościach 0,3 i 0,7 l.