Ramowy Plan Pracy na rok 2012 Stowarzyszenia Kucharzy Polskich

Opublikowano: 12-12-2011

I.   Realizacja Trzyletniego Projektu współfinansowanego z Funduszu Unii Europejskiej w Ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Projekt Młodzieżowy „Pierwsza Praca” w Pomorskiej Akademii Kulinarnej
Stow.KucharzyPolskich

II.  Realizacja Trzyletniego Projektu współfinansowanego z Funduszu Unii Europejskiej w Ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Szkolenie Nauczycieli Branży HoReCa „Chleb Powszedni” w Pomorskiej Akademii Kulinarnej

III. Współorganizacja z Firmą Sport Hospitality Usług Cateringowych na Mistrzostwach Europy w Piłce Nożnej na Stadionie PGE Arena w Gdańsku

IV. Pokazy i promocja produktów firm sponsorskich – raz w miesiącu, w trakcie zebrań Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich Podpisanie nowych umów sponsorskich.

V. Udział w XX Finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy (obsługa kulinarna imprezy)

VI.  Kursy szkoleniowe w renomowanych szkołach kulinarnych – nagroda za aktywność  na rzecz Stowarzyszenia Kucharzy Polskich

VII. Przygotowania i treningi Drużyny Pomerania Culinary Team w Pomorskiej Akademii Kulinarnej do startu w Olimpiadzie Kulinarnej  2012 w Erfurcie

VIII. Przygotowania do wydania Książki Kucharskiej Mistrzów Kuchni Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i  Cukierników Region Pomorski

IX. Udział w imprezach targowych organizowanych przez MTG S.A.

– AMBERIF Międzynarodowe Targi Bursztynu, promocja  „zupy bursztynowej”

­­- GTT – Targi Turystyczne, organizacja Konkursu –  II Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna , pokazy kulinarne

– Jarmark Dominikański, pokazy kulinarne, promocja firm

– Jarmark Gwiazdkowy, konkurs kulinarny.

X. Współorganizacja  XIII Festiwalu Dobrego Humoru.

XI. IX Międzynarodowe Mistrzostwa Polski BBQ-  Dorszowe Żniwa .

XII. Pokazy kulinarne w trakcie XIII Mistrzostw Świata w Poławianiu Bursztynu.

 

Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich

K Szulborski