Double Tree by Hilton poszukuje Szefa Kuchni
Opublikowano: 22-05-2012

Do naszego hotelu DoubleTree by Hilton w Łodzi poszukujemy obecnie kandydatów / kandydatki na stanowisko:
SZEF KUCHNI
Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie m.in.:
– nadzorowanie gastronomii w hotelu,
– tworzenie kalendarza kulinarnego i karty dań,
– nadzorowanie i koordynowanie cateringu, bankietów, barów i restauracji,
– implementacja i nadzorowanie spełnienia standardów sieci dla gastronomii w hotelu,
– planowanie, nadzorowanie i koordynowanie pracy personelu kuchni,
– nadzorowanie i koordynowanie zaopatrzenia i gospodarki materiałowej,
– nadzorowanie systemów kontroli jakości i czystości,
– wdrażanie nowych trendów kulinarnych.
Wymagania:
– minimum 6-letnie doświadczenie w hotelach sieciowych, w tym minimum 3-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa Kuchni,
– doświadczenie w organizacji cateringu dużych wydarzeń (konferencje, kongresy, bankiety, itp.),
– wykształcenie min. średnie,
– znajomość systemu HACCP,
– znajomość systemów magazynowych,
– znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację dla potrzeb zawodowych,
– umiejętności organizacyjne i menedżerskie,
– kreatywność i nastawienie na stworzenie oryginalnej kuchni.
Zainteresowanym oferujemy pracę w ekskluzywnym i nowoczesnym hotelu należącym
do wiodącej ogólnoświatowej sieci.
Zapraszamy do przesyłania CV ze zdjęciem na adres: m.kruk@toya.net.pl
Prosimy o załączenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 poz. 883)”.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami