Double Tree by Hilton poszukuje Szefa Kuchni

Opublikowano: 22-05-2012

Do naszego hotelu DoubleTree by Hilton w Łodzi poszukujemy obecnie kandydatów / kandydatki na stanowisko:

SZEF KUCHNI

hilton.lodz001

 

Do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie m.in.:

– nadzorowanie gastronomii w hotelu,
– tworzenie kalendarza kulinarnego i karty dań,
– nadzorowanie i koordynowanie cateringu, bankietów, barów i restauracji,
– implementacja i nadzorowanie spełnienia standardów sieci dla gastronomii w hotelu,
– planowanie, nadzorowanie i koordynowanie pracy personelu kuchni,
– nadzorowanie i koordynowanie zaopatrzenia i gospodarki materiałowej,
– nadzorowanie systemów kontroli jakości i czystości,
– wdrażanie nowych trendów kulinarnych.

 

Wymagania:

–     minimum 6-letnie doświadczenie w hotelach sieciowych, w tym minimum 3-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa Kuchni,

–     doświadczenie w organizacji cateringu dużych wydarzeń (konferencje, kongresy, bankiety, itp.),

–     wykształcenie min. średnie,

–     znajomość systemu HACCP,

–     znajomość systemów magazynowych,

–     znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację dla potrzeb zawodowych,

–     umiejętności organizacyjne i menedżerskie,

–     kreatywność i nastawienie na stworzenie oryginalnej kuchni.

Zainteresowanym oferujemy pracę w ekskluzywnym i nowoczesnym hotelu należącym
do wiodącej ogólnoświatowej sieci.

 

Zapraszamy do przesyłania CV ze zdjęciem na adres: m.kruk@toya.net.pl

Prosimy o załączenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 poz. 883)”.

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami