Znamy zwycięzców konkursu na Błękitne Danie Cateringowe

Opublikowano: 09-07-2012

W konkursie organizowanym przez Fundację Klubu Szefów Kuchni i firmę Winterhalter mógł wziąć udział każdy młody człowiek związany z gastronomią. Motywem przewodnim było błękitne danie cateringowe – tu liczyła się inwencja twórcza. Potrawy konkursowe oceniane były w dwóch etapach. Spośród wielu nadesłanych prac, jury konkursowe wybrało 9 najciekawszych potraw. Drugi etap rozegrał się na facebooku. Każde z dań zostało umieszczone na stronie facebookowej firmy Winterhalter, gdzie można było oddać głos na ulubione danie.

cezary.powaa

 

Po miesiącu wyłoniło się trzech zdobywców największej ilości kliknięć „lubię to”. Do szczęśliwców należą:

I miejsce Kacper Maziuk – 367 głosów „lubię to”

Kacper_Maziuk

II miejsce Dominika Mutz – 293 głosów „lubię to”

Dominika_Mutz

III miejsce Adrian Jastrzębski – 260 głosów „lubię to”

adrian_jastrzbski

Serdecznie gratulujemy!

Laureaci trzech pierwszych miejsc wyjadą z Mistrzem kulinarnym Robertem Sową do Monachium na Oktoberfest Winterhalter Vip Tour by zgłębić tajniki największego cateringu na świecie, spędzić niezapomniane chwile i poznać prawdziwy smak Oktoberfest. Ponadto zajrzeć na wielkie gastronomiczne zaplecze całego piwnego wydarzenia i porozmawiać ze światowej sławy konsultantami gastronomii.

ORGANIZATORZY:

logo_ksk_male  Logo_Winterhalter_farbig_gr

PATRONI MEDIALNI:

newsgastro-portal-gastronomiczny-2010 Papaja.logo001 2010-Logo-Gastrona_male

logo_horecapl logo_czasopismo horeca.tv