Znamy zwycięzców konkursu na Błękitne Danie Cateringowe
Opublikowano: 09-07-2012

W konkursie organizowanym przez Fundację Klubu Szefów Kuchni i firmę Winterhalter mógł wziąć udział każdy młody człowiek związany z gastronomią. Motywem przewodnim było błękitne danie cateringowe – tu liczyła się inwencja twórcza. Potrawy konkursowe oceniane były w dwóch etapach. Spośród wielu nadesłanych prac, jury konkursowe wybrało 9 najciekawszych potraw. Drugi etap rozegrał się na facebooku. Każde z dań zostało umieszczone na stronie facebookowej firmy Winterhalter, gdzie można było oddać głos na ulubione danie.
Po miesiącu wyłoniło się trzech zdobywców największej ilości kliknięć „lubię to”. Do szczęśliwców należą:
I miejsce Kacper Maziuk – 367 głosów „lubię to”
II miejsce Dominika Mutz – 293 głosów „lubię to”
III miejsce Adrian Jastrzębski – 260 głosów „lubię to”
Serdecznie gratulujemy!
Laureaci trzech pierwszych miejsc wyjadą z Mistrzem kulinarnym Robertem Sową do Monachium na Oktoberfest Winterhalter Vip Tour by zgłębić tajniki największego cateringu na świecie, spędzić niezapomniane chwile i poznać prawdziwy smak Oktoberfest. Ponadto zajrzeć na wielkie gastronomiczne zaplecze całego piwnego wydarzenia i porozmawiać ze światowej sławy konsultantami gastronomii.
ORGANIZATORZY:
PATRONI MEDIALNI: