Mistrzostwa w przyrządzaniu potraw z karpia
Opublikowano: 28-08-2012

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w Mistrzostwach w przyrządzaniu potraw z karpia organizowanych w ramach X Regionalnych Dni Rybactwa, które odbędą się w dniach 15-16 września 2012 r. Na Rynku w Skoczowie.
Mistrzostwa odbywać się będą w trzech kategoriach:
1. Profesjonaliści – Mistrzostwa Europy w Przyrządzaniu Potraw z Karpia
ARKUSZ ZGŁOSZENIOWY do pobrania
2. Młodzież Szkół Gastronomicznych
ARKUSZ ZGŁOSZENIOWY do pobrania
3. Koła Gospodyń Wiejskich
ARKUSZ ZGŁOSZENIOWY do pobrania
Zgłoszenie uczestnictwa należy przesłać na załączonym arkuszu zgłoszeniowym w nieprzekraczalnym terminie do 10 września 2012 r. na adres biura Stowarzyszenia LGR „Żabi Kraj” (ul. Mickiewicza 9, 43-430 Skoczów) lub zeskanowane przesłać faksem pod numer 33 487 49 55; drogą elektroniczną na e-mail: kulinaria@zabikraj.pl
Zapraszamy do udziału!