Dzień Kuchni Włoskiej w Hotelu Anders
Opublikowano: 18-10-2012

Dzień Kuchni Włoskiej zapoczątkuje cykl spotkań kulinarnych WINE&FOOD Day w Hotelu Anders. WINE&FOOD Day to propozycja na rodzinny obiad w stylu włoskim. Pierwsze spotkanie odbędzie się 21. października i będzie należało do Włochów na czele z Marco Ghia z Social Kuchni 3.0.
W programie spotkania – obiad po włosku, degustacja włoskich win, kiermasz produktów kuchni włoskiej oraz spotkanie z Włochami, którzy opowiedzą o serwowanych daniach.
Zabierz rodzinę, przyjaciół i spędź niedzielne popołudnie po włosku. W Hotelu Anders, w Starych Jabłonkach!
Czas i miejsce: 21. października 2012, niedziela, godz. 15.00, Hotel Anders w Starych Jabłonkach
Menu:
Starter: Pomidorowa galaretka z bazylią i chilli
Pierwsze danie / makaron: Pappardelle z grzybami
Danie główne: Polenta z małymi szaszłykami wieprzowymi i sosem anchois
Deser: Panna Cotta z cytryną
Cena:
Osoba dorosła – 70 zł
Dziecko 4-12 lat – 40 zł
Dziecko do lat 3 – bezpłatnie
Cena zawiera menu oraz degustację włoskich, specjalnie dobranych win.
Dodatkowo, dla dzieci od lat 4, zapewniamy animatorkę.
UWAGA: Konieczna jest rezerwacja miejsc do dnia 19.10.2012 r. – tel. 89 642 70 00, -01, lub anders@hotelanders.pl
Więcej informacji na www.hotelanders.pl