Wyniki konkursu L’Art de la cuisine Martell
Opublikowano: 04-03-2013


II miejsce
Hotel Narvil Serock
Kamil Raczyński, Adam Ludwiński
Dodatkową nagrodę przyznało jury degustacyjne. Laureatem została drużyna:
Hotel Haston Wrocław
Mateusz Jarosławski, Dominik Ulko
Lista drużyn zakwalifikowanych do konkursu „l’Art de la cuisine Martell” 2013
1 |
Hotel InterContinental Warszawa |
Michał Mrzak |
Paweł Wicher |
||
2 |
Restauracja Galaxy |
Piotr Tuźnik |
Michał Janas |
||
3 |
Restauracja Eatalia |
Bartosz Turowski |
Krystian Frankowski |
||
4 |
Hotel Bristol Warszawa |
Michał Szcześniak |
Mariusz Banaśkiewicz |
||
5 |
Hotel Narvil |
Kamil Raczyński |
Adam Ludwiński |
||
6 |
Restauracja Sixty-Nine |
Kamil Bednarek |
Bartek Donakowski |
||
7 |
Hotel Sheraton Sopot |
Marcin Popielarz |
Kacper Maziuk |
||
8 |
Hotel Rialto Warszawa |
Grzegorz Sebastian |
Martyna Sebastian |
||
9 |
Restauracja Pod Papugami |
Sebastian Zarzeczny |
Michał Mazur |
||
10 |
Restauracja All Sesons |
Dawid Szkudlarek |
Bartłomiej Pawlikowski |
||
11 |
|
Łukasz Kawaller |
Paulina Sawicka |
||
12 |
Hotel Monopol |
Szymon Lorenc |
Michał Byrczek |
||
13 |
Restauracja Sfera |
Bartłomiej Witkowski |
Bartosze Peter |
||
14 |
Restauracja Amber Room |
Przemysław Gryz |
Łukasz Ziętek |
||
15 |
Hotel Holiday Inn |
Jakub Kosobucki |
Tomasz Sobczak |
||
16 |
Hotel Haston |
Dominik Ulko |
Mateusz Jarosławski |
UCZESTNICY KONKURSU OCENIANI BYLI PRZEZ JURY W SKŁADZIE:
JURY KONESERÓW SMAKU (DEGUSTACYJNE)
TOMASZ KOZŁOWICZ
RAFAŁ KRÓLIKOWSKI
BOGDAN KALUS
ANDRZEJ SZUMOWSKI
JEAN-JACQUES REGNAULT
GUILLAUME GIRARD-REYDET
JURY PROFESJONALNE (TECHNICZNE)
JAROSŁAW UŚCIŃSKI
ADAM CHRZĄSTOWSKI
PAWEŁ OSZCZYK
JAROSŁAW WALCZYK
GRZEGORZ LABUDA
ANDRZEJ BAŁDYGA
JOSEPH SEELETSO
KURT SCHELLER
MAREK WIDOMSKI
Przewodniczący: Kurt Scheller
Sekretarz Jarosław Walczyk