Zdrowie, fit, smukła sylwetka dzięki Sous Vide…

Opublikowano: 23-05-2013

Żyjemy w ciągłym biegu, nie mamy czasu na przygotowanie zdrowych potraw.

Herman

 

Nowy trend panuje w sztuce gotowania.  Metoda próżniowa. Została wynaleziona przez Benjamina Thompsona w XVIII wieku.

Obecnie cieszy się dużą popularnością gdyż ma szerokie zastosowanie w przechowywaniu żywności. Sous Vide polega na wrzuceniu produktów żywnościowych do worka i wyssaniu z niego powietrza. Gotowanie potrawy odbywa się w stałej temperaturze tzn. kąpiel wodna.

 pier_kaczki_sous_vide__warzywa_zielone__wiee_liwki  i-hendi-urzadzenie-sous-vide-225448-pakowarka-prozniowa-970355-105

Jedzenie przygotowane dzięki sprzętowi do Sous Vide jest znakomite w smaku i co najważniejsze bogate w składniki odżywcze. Smak potraw zostaje w nich.

 soda-pluss-perforowane-woreczki-prozniowe-do-gotowania-30-x-40-cm-50-szt-

Gastro Magic Service dba o zdrowie swoich klientów .Już sprzęt do Sous Vide w GMS!

active_company

gastro_wariacja1_dbbfbdfb