Zmiany w hotelu InterContinental w Warszawie

Opublikowano: 06-09-2013

Jarosław Osmolik objął 1 sierpnia 2013 roku stanowisko Dyrektora Działu Gastronomii w hotelu InterContinental Warszawa. Do jego obowiązków należy m.in zarządzanie 100 osobowym zespołem, koordynowanie działalności wszystkich punktów gastronomicznych w hotelu a także realizowanie standardów marki.

Jarosaw-Osmolik

Autor: InterContinental Warszawa

Jarosław Osmolik posiada ponad dziesięcioletnie doświadczenie w branży hotelarskiej, które zdobywał pracując dla międzynarodowych marek. W tym czasie pełnił różne funkcje w hotelach, gównie w działach operacyjnych m.in jako Kierownik Działu Bankietów i Zastępca Dyrektora Działu Gastronomii.

– Praca na stanowisku Dyrektora Działu Gastronomii w hotelu InterContinental to dla mnie ciekawe wyzwanie. Jestem pewien, że dzięki mojemu doświadczeniu, pomysłom a także wsparciu ze strony dyrekcji hotelu oraz moich kolegów uda mi się zrealizować zaplanowane strategie i osiągnąć zamierzone rezultaty – powiedział Jarosław Osmolik

InterContinental Warszawa to pięciogwiazdkowy hotel położony w samym sercu Warszawy. Hotel posiada 414 luksusowych pokoi i apartamentów, z których rozciąga się widok na panoramę miasta. Dla gości pozostających w stolicy na dłużej InterContinental oferuje 76 w pełni wyposażonych apartamentów długoterminowych.

Źródło: horecanet.pl