Ruszają Warszawskie Warsztaty Barmańskie SPB
Opublikowano: 21-01-2014

Syropy VEDRENNE – tematem Pierwszych Warsztatów SPB okręgu Centralnego
VEDRENNE rozpoczęła produkcje likierów w 1923 roku w Nuits-Saint-Georges, w sercu Burgundii, w samym środku burgundzkiego sadu. Jej założycielem był pan Joseph Vedrenne. Dziś jego doświadczenie, związane z nowoczesnymi technikami przetwarzania, objawia się w doskonałości i asortymencie produktów Védrenne.
Marka jest synonimem jakości i prestiżu dla wszystkich miłośników wyśmienitych smaków. Cała produkcja odbywa się w jednym miejscu, począwszy od zbioru owoców, po ich rygorystyczną selekcję, rozdrabnianie, macerację lub destylację, po produkt końcowy.
VEDRENNE wita serdecznie Brać Barmańską!
Rozpoczynamy cyk warsztatów dla barmanów – co drugi miesiąc, w trzecią sobotę miesiąca będziemy spotykać się aby poznać nowości z rynku i podszkolić się z wiedzy i praktyki.
25.01.2014 odbędą się pierwsze z cyklu warsztaty.
SYROPY VEDRENNE – nowa marka francuskich syropów na rynku polskim.
– godzina 11:00 Winiarnia Czas na Wino ul. Okrężna 36 lokal 1 (wejście od Powsińskiej)
Czekamy na WAS !!!
Ilość miejsc ograniczona, prosimy o kontakt z Piotrem Smolarzem w celu zapisania się na listę.