Ruszają Warszawskie Warsztaty Barmańskie SPB

Opublikowano: 21-01-2014

Syropy VEDRENNE – tematem Pierwszych Warsztatów SPB okręgu Centralnego

verdenne

 

VEDRENNE rozpoczęła produkcje likierów w 1923 roku w Nuits-Saint-Georges, w sercu Burgundii, w samym środku burgundzkiego sadu. Jej założycielem był pan Joseph Vedrenne. Dziś jego doświadczenie, związane z nowoczesnymi technikami przetwarzania, objawia się w doskonałości i asortymencie produktów Védrenne.

Marka jest synonimem jakości i prestiżu dla wszystkich miłośników wyśmienitych smaków. Cała produkcja odbywa się w jednym miejscu, począwszy od zbioru owoców, po ich rygorystyczną selekcję, rozdrabnianie, macerację lub destylację, po produkt końcowy.

VEDRENNE wita serdecznie Brać Barmańską!

Rozpoczynamy cyk warsztatów dla barmanów – co drugi miesiąc, w trzecią sobotę miesiąca będziemy spotykać się aby poznać nowości z rynku i podszkolić się z wiedzy i praktyki.

25.01.2014 odbędą się pierwsze z cyklu warsztaty.

SYROPY VEDRENNE – nowa marka francuskich syropów na rynku polskim.

– godzina 11:00 Winiarnia Czas na Wino ul. Okrężna 36 lokal 1 (wejście od Powsińskiej)

Czekamy na WAS !!!

Ilość miejsc ograniczona, prosimy o kontakt z Piotrem Smolarzem w celu zapisania się na listę.