Rusz głową, czyli alternatywne możliwości …

Opublikowano: 05-03-2014

26 marca 2014 r. podczas Targów EuroGastro w Warszawie pod egidą miesięcznika „Food Service” odbędzie się konferencja „Rusz głową, czyli alternatywne możliwości zarabiania w restauracji”.

370X125A

 

Wspólnie z zaproszonymi gośćmi postaramy się znaleźć odpowiedzi na pytania:


– Jak przetrwać na rynku, prowadząc restaurację lub inny biznes gastronomiczny? 


– Inspiracje i sprawdzone rozwiązania na biznesowy rozkwit restauracji 


– Catering, take away, delikatesy, warsztaty, publikacje i co dalej? 


– Wyjątkowe koncepty gastronomiczne z Polski i ze świata

Pomysły i sugestie zostaną poparte przykładami z polskiego i zagranicznego rynku gastronomicznego.

Gośćmi specjalnymi spotkania będą:

Bogdan Gałązka – szef kuchni i współwłaściciel Gothic Cafe and Restaurant na Zamku w Malborku.

Tomasz Jakubiak – kucharz i dziennikarz kulinarny.

Artur Moroz – właściciel i szef kuchni restauracji Bulaj w Sopocie.

Maciej Żakowski – współwłaściciel gastrobaru MOMU, odpowiedzialny też za sukces marek Banjaluka i AIOLI

Konferencja skierowana jest do właścicieli restauracji, przyszłych właścicieli restauracji, menedżerów i specjalistów ds. marketingu gastronomicznego, przedstawicieli mediów związanych z tematyką kulinarną

Scenariusz konferencji: Agata Godlewska („Food Service”)

Prowadzenie: Agnieszka Małkiewicz (AM HoReCa Communications)

Szczegóły organizacyjne oraz warunki uczestnictwa w konferencji znajdują się na: www.konferencje.media.com.pl/ruszglowa

Organizatorem konferencji jest firma VFP Communications, wydawca miesięczników:

„Food Service”, „Handel”, „Media & Marketing Polska” oraz dostawca informacji online.