Rusz głową, czyli alternatywne możliwości …
Opublikowano: 05-03-2014

26 marca 2014 r. podczas Targów EuroGastro w Warszawie pod egidą miesięcznika „Food Service” odbędzie się konferencja „Rusz głową, czyli alternatywne możliwości zarabiania w restauracji”.
Wspólnie z zaproszonymi gośćmi postaramy się znaleźć odpowiedzi na pytania:
– Jak przetrwać na rynku, prowadząc restaurację lub inny biznes gastronomiczny?
– Inspiracje i sprawdzone rozwiązania na biznesowy rozkwit restauracji
– Catering, take away, delikatesy, warsztaty, publikacje i co dalej?
– Wyjątkowe koncepty gastronomiczne z Polski i ze świata
Pomysły i sugestie zostaną poparte przykładami z polskiego i zagranicznego rynku gastronomicznego.
Gośćmi specjalnymi spotkania będą:
Bogdan Gałązka – szef kuchni i współwłaściciel Gothic Cafe and Restaurant na Zamku w Malborku.
Tomasz Jakubiak – kucharz i dziennikarz kulinarny.
Artur Moroz – właściciel i szef kuchni restauracji Bulaj w Sopocie.
Maciej Żakowski – współwłaściciel gastrobaru MOMU, odpowiedzialny też za sukces marek Banjaluka i AIOLI
Konferencja skierowana jest do właścicieli restauracji, przyszłych właścicieli restauracji, menedżerów i specjalistów ds. marketingu gastronomicznego, przedstawicieli mediów związanych z tematyką kulinarną
Scenariusz konferencji: Agata Godlewska („Food Service”)
Prowadzenie: Agnieszka Małkiewicz (AM HoReCa Communications)
Szczegóły organizacyjne oraz warunki uczestnictwa w konferencji znajdują się na: www.konferencje.media.com.pl/ruszglowa
Organizatorem konferencji jest firma VFP Communications, wydawca miesięczników:
„Food Service”, „Handel”, „Media & Marketing Polska” oraz dostawca informacji online.