Znamy zwycięzców kulinarnego Martella 2015
Opublikowano: 02-03-2015

L’Art de la cuisine Martell to jednen z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce. Nie ma chyba młodego kucharza, który nie chciałby wziąć udziału i zostać zwycięzcą w tym konkursie. W tym roku już po raz trzynasty młodzi adepci sztuki kulinarnej stanęli do rywalizacji w zamku Ryn.
W konkursie wzięło udział 16 ekip kucharskich z najlepszych restauracji w Polsce. Zgodnie z regulaminem zawodnicy wystąpili w czterech odsłonach na specjalnie przygotowanych do konkursu stanowiskach. Na przygotowanie każdego dania kucharze mieli 1 godzinę.
W tym roku zaszczytne pierwsze miejsce zdobyli Jakub Walczak i Tomasz Zdrenka , Restauracja Enjoy Platinum Palace Residence- Poznań. Dania w ich wykonaniu przypadły do gustu szerokiemu gronu jurorów, w tym Jury Koneserów, które również uznało za najlepszy i „najsmaczniejszy” duet z Poznania.
Drugie miejsce wywalczyli Filip Stępień i Dawid Ślęczka, Hotel Galaxy Restauracja Andromeda – Kraków. Na pudle znaleźli się również Daniel Olas i Dawid Szkudlarek, Hotel Zdrojowy PRO VITA i Folwark Folińscy – Kołobrzeg zajmując trzecie miejsce.
Gratulacje i wielkie słowa uznania należą się wszystkim szesnastu drużynom!
Niebawem pełna relacja z konkursu
Za PR konkursu odpowiada agencja SmartenPR
www.smartenpr.pl
Znamy zwycięzców kulinarnego Martella 2015
Opublikowano: 28-02-2015

L’Art de la cuisine Martell to jednen z najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce. Nie ma chyba młodego kucharza, który nie chciałby wziąć udziału i zostać zwycięzcą w tym konkursie. W tym roku już po raz trzynasty młodzi adepci sztuki kulinarnej stanęli do rywalizacji w zamku Ryn.
W konkursie wzięło udział 16 ekip kucharskich z najlepszych restauracji w Polsce. Zgodnie z regulaminem zawodnicy wystąpili w czterech odsłonach na specjalnie przygotowanych do konkursu stanowiskach. Na przygotowanie każdego dania kucharze mieli 1 godzinę.
W tym roku zaszczytne pierwsze miejsce zdobyli Jakub Walczak i Tomasz Zderenka , Restauracja Enjoy Platinum Palace Residence- Poznań. Dania w ich wykonaniu przypadły do gustu szerokiemu gronu jurorów, w tym Jury Koneserów, które również uznało za najlepszy i „najsmaczniejszy” duet z Poznania.
Drugie miejsce wywalczyli Filip Stępień i Dawid Ślęczka, Hotel Galaxy Restauracja Andromeda – Kraków. Na pudle znaleźli się również Daniel Olas i Dawid Szkudlarek, Hotel Zdrojowy PRO VITA i Folwark Folińscy – Kołobrzeg zajmując trzecie miejsce.
Gratulacje i wielkie słowa uznania należą się wszystkim szesnastu drużynom!
Niebawem pełna relacja z konkursu
Za PR konkursu odpowiada agencja SmartenPR
www.smartenpr.pl