baranina
Opublikowano: 10-08-2009
Lista uczestników Konkursu Kulinarnego IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny BARANINA Ustroń 2009 |
KAPITAN DRUŻYNY |
KUCHARZ |
NAZWA DRUŻYNY |
ADRES |
|
1. |
Tomasz Cieślar |
Władysław Zięcina |
Beskidzki Klub Kulinarny |
Beskidzki Klub Kulinarny |
2. |
Michał Górecki |
Rafał Żankowski |
Hotel Boss |
Warszawa ul. Żwanowiecka 20 |
3. |
Jaroslaw Cabuk |
Jan Kralik |
Hotel Marlene |
Słowacja– Oščadnica ul. Dedovka 1799 |
4. |
Michał Tuchanowski |
Łukasz Smela |
Hotel Diament Restauracja Słoneczna |
Zabrze ul. Cisowa 4 |
5. |
Jarosław Knyszyński |
Michał Pietrzynski |
Restauracja Vincent |
Szczecin ul. Tkacka 68 |
6. |
Stanislaw Saferna |
Tomasz Donocik |
Hotel Relax |
Kęty ul. Młodzieży Polskiej 1 |
7. |
Piotr Fortuna |
Karol Pietrzak |
Szkoła Policealna Nr 13 |
Warszawa ul. Krasnołęcka 3 |
8. |
Józef Skupień |
Krzysztof Orawiec |
Restauracja ,,Staro Izba’’ |
Zakopane ul. Krupówki 28 |
9. |
Jacek Kuźmicki |
Artur Kowal |
Restauracja Castello |
Warszawa ul. Wiertnicza 96 |
10. |
Damian Kupis |
Mateusz Konopka |
Restauracja „SECESJA” |
Gliwice ul. Grodowa 5 A |
Proszę o przesłanie drogą elektroniczną( sebastian.krauzowicz@hotelcrocus.pl )
nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :
|
– |
receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny |
|
– |
potwierdzenia uczestnictwaw IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny |
Uwaga !!!
Organizator IV Mistrzostwach Polski w Podawaniu Baraniny –BARANINA Ustroń 2009
zastrzega sobie prawo do :
– |
wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji |
– |
w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej |