baranina

Opublikowano: 10-08-2009

Lista  uczestników  Konkursu  Kulinarnego IV  Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny

BARANINA  Ustroń  2009

 

KAPITAN  DRUŻYNY

KUCHARZ

NAZWA  DRUŻYNY

ADRES

1.

Tomasz  Cieślar

Władysław  Zięcina

Beskidzki  Klub  Kulinarny

Beskidzki

Klub Kulinarny

2.

Michał  Górecki

Rafał  Żankowski

Hotel  Boss

Warszawa

ul. Żwanowiecka 20

3.

Jaroslaw Cabuk

Jan  Kralik

Hotel  Marlene

Słowacja– Oščadnica

ul. Dedovka 1799

4.

Michał  Tuchanowski

Łukasz  Smela

Hotel  Diament

Restauracja  Słoneczna

Zabrze

ul. Cisowa 4

5.

Jarosław  Knyszyński

Michał  Pietrzynski

Restauracja  Vincent

Szczecin

ul. Tkacka 68 

6.

Stanislaw  Saferna

Tomasz   Donocik

Hotel Relax

Kęty

ul. Młodzieży Polskiej 1

7.

Piotr   Fortuna

Karol  Pietrzak

Szkoła  Policealna  Nr 13

Warszawa

ul. Krasnołęcka 3

8.

Józef  Skupień

Krzysztof   Orawiec

Restauracja  ,,Staro Izba’’

Zakopane

ul. Krupówki 28

9.

Jacek  Kuźmicki

Artur  Kowal

Restauracja  Castello

Warszawa

ul. Wiertnicza 96

10.

Damian   Kupis

Mateusz   Konopka

Restauracja  „SECESJA”

Gliwice

ul. Grodowa 5 A

 

Proszę o przesłanie drogą elektroniczną( sebastian.krauzowicz@hotelcrocus.pl )

nie później niż do 13 sierpnia 2009 roku :

 

 

receptury i nazwy dania prezentowanego podczas IV Mistrzostw Polski  w  Podawaniu Baraniny

 

potwierdzenia uczestnictwaw IV Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  Baraniny

 

 Uwaga !!!

Organizator IV  Mistrzostwach  Polski  w  Podawaniu  BaraninyBARANINA  Ustroń  2009

zastrzega sobie prawo do :

  

wykorzystania receptur i zdjęć dań oraz wizerunku uczestników do publikacji

w przypadku braku potwierdzenia uczestnictwa w wyznaczonym terminie nominowanie ekipy rezerwowej