„Food Service” stawia na ludzi

Opublikowano: 05-02-2016

Już po raz trzeci zapraszamy na spotkanie w gronie najbardziej doświadczonych, przedsiębiorczych i ambitnych praktyków branży HoReCa w Polsce. Food Service Summit 2016 odbędzie się 31 marca 2016 roku w Sofitel Warsaw Victoria Hotel w Warszawie. Tematem przewodnim tegorocznej konferencji będą ludzie, bo to relacje między nimi budują sukces biznesu restauracyjnego. 

Podczas konferencji przedstawimy podręcznik restauratora idealnego, analizując zagadnienia prawne, finansowe, wizerunkowe oraz psychologiczne decydujące o pozycji lidera i sukcesie. 

Nowością, oprócz bloku wykładowego, będą warsztaty dla szefów kuchni, sommelierów
i menedżerów, podczas których położymy nacisk na edukację i wiedzę praktyczną związaną z zarządzaniem zespołem*.

Konferencję poprowadzi Agata Godlewska, redaktor prowadząca miesięcznika „Food Service”. Do udziału w wydarzeniu zachęcamy właścicieli i menedżerów restauracji, szefów kuchni, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży. 

Wszystkich uczestników konferencji zapraszamy na wieczorne after party.

Więcej informacji na stronie: 

http://www.foodservicesummit.pl