III Mistrzostwa Polski Szkół Gastronomicznych’
Opublikowano: 27-03-2025

Lista finalistów III Mistrzostw Polski Szkół Gastronomicznych:
1. Magdalena Jędrzejewska, Łukasz Fiba.
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2 im. prof. Odona Bujwida w Krakowie
2. Oliwia Biernat, Oleksandr Mikolaichuk.
Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych im. Jana Pawła II w Warszawie
3. Leon Tyrała, Kacper Staszewski.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Danuty Siedzikówny „Inki” w Kielcach
4. Piotr Tonowicz i Vasyl Baraniuk.
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu.
5. Dawid Stoś, Bartosz Duda.
Zespół Szkół nr 3 im. Stanisława Pawłowskiego w Jaśle.
6. Aleksandra Bakowska, Jakub Nowakowski
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. J. J. Sniadeckich w Poznaniu
Lista drużyn rezerwowych.
1. Joanna Kaniecka, Weronika Młynarczyk
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Danuty Siedzikówny „Inki” w Kielcach
2. Julia Zych, Nikola Musielewicz .
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. Świętego Brata Alberta 1
3. Wiktoria Jankiewicz, Oliwia Kalinowska.
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1, im. Mjr. H. Sucharskiego w Krakowie
4. Natalia Wrona, Diana Rosińska.
Zespół Szkół nr 3 we Wrocławiu technikum nr 16 im. Czesława Miłosza
5. Maja Młynarczyk, Jakub Więch.
Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych im. Jana Pawła II w Warszawie.
6. Emilia Serwatka, Dominika Papacz.
Zespół Szkół nr 3 we Wrocławiu technikum nr 16 im. Czesława Miłosza