III Ogólnopolski Konkurs Smaki Podlasia
Opublikowano: 17-01-2023
Zapraszamy na III edycję Konkursu Kulinarnego Smaki Podlasia. Konkursu skierowany jest do profesjonalnych szefów kuchni z całej Polski.
Zmagania uczestników odbędą się 14 marca 2023r. w malowniczej okolicy Supraśla Hotelu Pięć Dębów.
Konkurs od uczestników wymaga dużej wiedzy i umiejętności, gdyż jest w formule BLACK BOX, co oznacza, iż drużyny do końca nie wiedzą co mają do przygotowania.
Skład sędziowski złożony z szefów kuchni z całego kraju, który pilnie obserwuje i ocenia ich działania pod kątem profesjonalizmu, umiejętności oraz smaku.
Do tej pory w jury zasiadali:
– Piotr „Szczypior” Szczygielski
– Artur Zaskórki
– Daniel Jakubiec
– Bartosz Turowski
– Marcin Bożek
– Michał Soliwoda
– Dawid Siniło
– Krystian Sosnowki
– Sławomir Miotk
– Michał Arciszewki
– Dariusz Ratuszniak
– Damian Sasimowski
– Piotr „Szczypior” Szczygielski
– Artur Zaskórki
– Daniel Jakubiec
– Bartosz Turowski
– Marcin Bożek
– Michał Soliwoda
– Dawid Siniło
– Krystian Sosnowki
– Sławomir Miotk
– Michał Arciszewki
– Dariusz Ratuszniak
– Damian Sasimowski
Wydarzenie prowadzili:
– V edycja TOP CHEF POLSKA TOMASZ PUROL
– II edycja SEBASTIAN CICHY
– V edycja TOP CHEF POLSKA TOMASZ PUROL
– II edycja SEBASTIAN CICHY
Wszystkich zainteresowanych kucharzy prosimy
o kontakt na nasz e-mail: smaki.podlasia16030@gmail.com
(wyślemy arkusz zgłoszeń)
Wszelkie informacje pod numerem telefonu 512 745 568
o kontakt na nasz e-mail: smaki.podlasia16030@gmail.com
(wyślemy arkusz zgłoszeń)
Wszelkie informacje pod numerem telefonu 512 745 568