IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii
Opublikowano: 05-12-2013
Organizatorem targów jest firma easyFairs, lider w organizacji targów branżowych w Europie.
Targi FOOD-to-GO to wydarzenie, które na stałe wpisało się w kalendarz najważniejszych imprez gastronomicznych w branży.
Profil Wystawców:
- Urządzenia i wyposażenie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii.
- Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos.
- Produkty i półprodukty spożywcze.
- Dodatki do dań.
- Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii.
- Środki higieny i systemy utrzymania czystości.
Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której zapraszamy producentów i dystrybutorów:
- Urządzeń dla cukierni i lodziarni.
- Urządzeń do produkcji lodów, jogurtów mrożonych, wafli do lodów.
- Koncentratów smakowych i dodatków do lodów.
- Dodatków piekarskich i cukierniczych.
- Dekoracji i galanterii cukierniczej .
IV edycja targów FOOD-to-GO kontynuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej. Patronem merytorycznym wydarzenia zostało Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Nie zabraknie również Strefy Produktów Regionalnych, która z pewnością zachwyci swoimi wyjątkowymi smakami i zainspiruje odwiedzających.
Nieodłącznym elementem targów easyFairs są seminaria learnShops™, które stanowią wartościowe źródło wiedzy o branży oraz wgląd w najnowsze trendy technologiczne. Goście targów dowiedzą się jak dostosować ofertę do wzrastających standardów.
Goście specjalni wydarzenia:
Małgorzata Weber – Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego”, autorka podręczników „Pomysły i sposoby na dekoracje tortów” i „Od pomysłu do realizacji”.
Jola Słoma & Mirek Trymbulak – autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +
Do udziału w targach zapraszamy w szczególności:
- Właścicieli, managerów restauracji, lokali gastronomicznych, barów sałatkowych, kanapkowych, kebab barów, pizzerii.
- Właścicieli cukierni, lodziarni, kawiarni.
- Dyrektorów zarządzających, przedstawicieli ds. zakupów sieci barów, restauracji.
- Przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm zapewniających jedzenie na imprezach masowych, sieci „jedzenie na wynos”.
- Managerów i właścicieli hoteli, pensjonatów.
- Przedstawicieli sieci stacji benzynowych oferujących usługi gastronomiczne.
- Przedstawicieli dystrybutorów gastronomicznych.
- Operatorów vendingowych.
- Osób planujących sezonową działalność nad morzem.
- Producentów i dystrybutorów produktów bezglutenowych.
Szczegóły na temat wydarzenia na www.easyfairs.com/pl .
Organizator targów:
easyFairs Poland Sp. z o.o.
poland@easyfairs.com
www.easyfairs.com/pl