Nowoczesne technologie w hotelach i gastronomii

Opublikowano: 23-01-2019

Trudno byłoby egzystować dzisiaj bez komputerów czy innych urządzeń elektronicznych. Ludzi zastępują roboty a niektórzy nie wyobrażają sobie życia codziennego bez korzystania z telefonów komórkowych. Nowoczesne technologie zaczęły egzystować też w branży restauratorskiej czy też gastronomicznej. Elektroniczna odprawa czy też check-in w hotelu nie jest już niczym dziwnym. Branża ta rozwija się bardzo prężnie i z dnia na dzień otwierają się nowe hotele oraz restauracje, próbując prześcignać się we wdrażaniu nowych zastosowań.

                                                 Wzwiązku z tym:

            Polski Instytut Rozwoju Biznesu chciałby serdecznie zaprosić na konferencje 

    „Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych” 

            Konferencja odbędzie się 26 marca 2019 roku w Warszawie.

        link do wydarzenia: http://pirbinstytut.pl/index.php/zastosowanie-nowoczesnych-technologii-w-obiektach-hotelowych-i-gastronomicznych

Podczas konferencji „Zastosowanie nowoczesnych technologii w obiektach hotelowych i gastronomicznych”będą poruszane zagadnienia tematyczne, takie jak: 

  • Dane osobowe w hotelach i pensjonatach a RODO
  • Bezpieczne i płynne funkcjonowanie obiektu
  • Systemy teleinformatyczne i automatyka budynku odpowiedzialne za monitorowanie i optymalizacje działań (zasilanie awaryjne, system przeciwpożarowy, system alarmowy i monitoring, system kontroli dostępu, ogrzewanie i klimatyzacja, oświetlenie)
  • Zintegrowane systemy do zarządzania wieloma obiektami
  • Ochrona informacji i zasobów
  • Architektura, wyposażenie i planowanie przestrzeni
  • Rozwiązania zwiększające komfort i nowoczesność obiektów
  • Technologie mobilne
  • Check-in kioski
  • Aplikacje rezerwacyjne
  • Social media w branży hotelarskiej
  • Strony internetowe budowane w technologii RWD
  • Szerokopasmowy dostęp do sieci
  • Beacony w hotelach

Naszą grupą docelową są właściciele hoteli oraz dyrektorzy hoteli, dyrektorzy czy też managerowie do spraw marketingu, osoby zarządzające obiektami gastronomicznymi,biznesowymi oraz typu leisure. Do zobaczenia !

Wstęp dla wyżej wymienionych osób bezpłatny.