Olimpiada kulinarna w Erfurcie

Opublikowano: 23-02-2016

Z ogromną przyjemnością przedstawiamy skład kadry Narodowej Polski Juniorów OSSKIC na Olimpiadę Kulinarną w Erfurcie jesienią tego roku.

Trener – Sebastian Krauzowicz
Kapitan – Bartosz Peter

1. Patryk Mach

2. Karol Płoch 

3. Marek Pilch

4. Marcin Gajowniczek 

5. Piotr Krzyżański 

6. Oskar Wiewiórski

7. Paweł Żurkowski

8. Adrianna Bąk 

9. Dawid Konior 

10. Michał Seyda 

11. Daniel Warszawski 

12. Kamil Werewka 

13. Piotr Ostrowski 

14. Dominik Zając

15. Grzegorz Król

16. Norbert Koch

17. Paweł Liśkiewicz

18. Marcin Talipski

19. Maciej Komendera

20. Jakub Kubiak

Se Sebastian Wilczek – zawodnik z Luxemburga

22. Mateusz Reszczyk – zawodnik z Luxemburga

23. Karol Karpiak – zawodnik z Luxemburga

24. Bartłomiej Wrona – zawodnik z Luxemburga

25. Kamil Jędrzejski – zawodnik z Luxemburga

26. Kamilem Przewdziecki

27. Przemysław Paweł Kopania

To lista Kucharzy którzy otrzymali wielką szansę wejścia do ścisłego składu kadry Narodowej. Ujawnię że skład będzie co najmniej zdublowany i o ile dzielnie przetrwają do końca treningów obydwa składy wyjadą do Erfurtu. Wzorem poprzedniej edycji Luksemburga i Erfurtu stwierdziliśmy że to absolutnie fair żeby wszyscy którzy pozostaną w grze do końca doznali tego uczucia i zasmakowali klimatu wielkiego święta Kucharzy z całego Świata. Kandydatom którzy tym razem nie dostali się do tego etapu pragnę w imieniu Zarządu OSSKIC podziękować za odwagę bo tym głównie charakteryzują się tak młodzi Kucharze. Ci z Was którzy wejdą do finału uzyskają jeszcze kilka nowych sprawności. Między innymi: waleczność, posłuszeństwo, wiedzę i upór.
Zarząd OSSKIC życzy sukcesów i wytrwałości