Przepisy kulinarne z wykorzystaniem papieru SAGA
Opublikowano: 09-07-2010
Autor: Krzysztof Gawlik – Ekspert Kulinarny RM Gastro

Filet z kantara z pomidorami i fenkułem al cartoccio

Piersi z kurczaka nadziewane cukinią z spaghetti szafranowym

Carpaccio z rukolą a’la cannelloni z sosem pieprzowym i tostami z ciabatty

Sałata ratatouille z dipem migdałowo – czosnkowym

Mrożony suflet cytrynowy z owocami w marynacie

Nadziewane kulki mięsne z sałatą rzymską i grzybami leśnymi

Gulasz ziemniaczany z grzankami z chleba żytniego

Polędwica wieprzowa z porami w śmietanie

Ciastka czekoladowo – czereśniowe z kremem waniliowym

Kalmary w zalewie imbirowo – warzywnej

Owoce morza nadziewane na patyczki z trawy cytrynowej


Manju – japońskie ciasto na parze

Carpaccio z łososia i przegrzebków oraz compote z rzodkwi z zieloną sałatą ozdobną

Mini Pizza z pomidorami i serem mozzarella

Bakłażany i pomidory zapiekane z kozim serem

Zapiekany filet jagnięcy i ciasto ziemniaczanym z masłem ziołowym




