Przepisy kulinarne z wykorzystaniem papieru SAGA

Opublikowano: 09-07-2010

Filet z kurczaka z batatami


Autor: Krzysztof Gawlik – Ekspert Kulinarny RM Gastro

saga_przep_kurczak001.jpg

Filet z kantara z pomidorami i fenkułem al cartoccio

Filet_z_kantara.jpg

Piersi z kurczaka nadziewane cukinią z spaghetti szafranowym

piers_z_kurczaka.jpg

Carpaccio z rukolą a’la cannelloni z sosem pieprzowym i tostami z ciabatty

saga_ciabatta001.jpg



Sałata ratatouille z dipem  migdałowo – czosnkowym

SAGACookbook_final-12.jpg

Mrożony suflet cytrynowy z owocami w marynacie

SAGACookbook_final-18.jpg

Nadziewane kulki mięsne z sałatą rzymską i grzybami leśnymi

SAGACookbook_final-22.jpg



Gulasz ziemniaczany z grzankami z chleba żytniego

SAGACookbook_final-24.jpg



Pstrąg z musztardowym puree

SAGACookbook_final-26.jpg

Polędwica wieprzowa z porami w śmietanie

SAGACookbook_final-28.jpg

Ciastka czekoladowo – czereśniowe  z kremem waniliowym

SAGACookbook_final-30.jpg



Sushi z wędzonego łososia

SAGACookbook_final-34.jpg

Kalmary w zalewie imbirowo – warzywnej

SAGACookbook_final-36.jpg

Owoce morza nadziewane na patyczki z trawy cytrynowej

SAGACookbook_final-38.jpg

Makrela na parze z warzywami

SAGACookbook_final-40.jpg



Manju – japońskie ciasto na parze


SAGACookbook_final-42.jpg

Carpaccio z łososia i przegrzebków oraz compote z rzodkwi z zieloną sałatą ozdobną

SAGACookbook_final-46.jpg

Mini Pizza z pomidorami i serem mozzarella 

SAGACookbook_final-48.jpg

Bakłażany i pomidory zapiekane z kozim serem

SAGACookbook_final-50.jpg

Zapiekany filet jagnięcy i ciasto ziemniaczanym z masłem ziołowym

SAGACookbook_final-52.jpg

Szybki deser czekoladowy

SAGACookbook_final-54.jpg

SAGA_ENG_BLACK_HORIZONTAL_HIRES.jpg