Przepisy kulinarne z wykorzystaniem papieru SAGA
Opublikowano: 09-07-2010
Autor: Krzysztof Gawlik – Ekspert Kulinarny RM Gastro
Filet z kantara z pomidorami i fenkułem al cartoccio
Piersi z kurczaka nadziewane cukinią z spaghetti szafranowym
Carpaccio z rukolą a’la cannelloni z sosem pieprzowym i tostami z ciabatty
Sałata ratatouille z dipem migdałowo – czosnkowym
Mrożony suflet cytrynowy z owocami w marynacie
Nadziewane kulki mięsne z sałatą rzymską i grzybami leśnymi
Gulasz ziemniaczany z grzankami z chleba żytniego
Polędwica wieprzowa z porami w śmietanie
Ciastka czekoladowo – czereśniowe z kremem waniliowym
Kalmary w zalewie imbirowo – warzywnej
Owoce morza nadziewane na patyczki z trawy cytrynowej
Manju – japońskie ciasto na parze
Carpaccio z łososia i przegrzebków oraz compote z rzodkwi z zieloną sałatą ozdobną
Mini Pizza z pomidorami i serem mozzarella
Bakłażany i pomidory zapiekane z kozim serem
Zapiekany filet jagnięcy i ciasto ziemniaczanym z masłem ziołowym