Trendy zdrowego odżywiania a realia życia codziennego

Opublikowano: 22-09-2009

jarek.jpg 23 września (środa) o godz. 14 Jarosław Uściński – szef kuchni Moonsfery zaprasza na interesującą dyskusję na portalu Wirtualnej Polski.

Trendy zdrowego odżywiania a realia życia codziennego

Ekologiczne produkty, zdrowe odżywianie to pojęcia, które stały się nierozłącznym elementem wielu programów telewizyjnych i publikacji prasowych.

Mogłoby się wydawać, że trend ten na stałe zagościł

w codziennym menu przeciętnego Polaka. Dlaczego jednak tak nie jest?

Jakie produkty i potrawy rzeczywiście zasługują na miano zdrowych, ekologicznych?

Na co powinniśmy położyć szczególną wagę przy ich kupnie?

W jaki sposób przyrządzić bogate w składniki odżywcze i witaminy potrawy?

Czym "karmić" dzieci i młodzież?

Na liczne pytania i żywą dyskusję czeka na was Jarosław Uściński – szef kuchni restauracji Moonsfera w Warszawie oraz wiceprezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.

Bezpośrednio do chatu zapraszamy tutaj