Przejdź do treści
NewsGastro.pl - portal gastronomiczny
Generic selectors
Tylko dokładne wyniki
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Główna nawigacja
Newsgastro.pl
Wydarzyło się
Co, gdzie, kiedy
Osobowości
Porady
Przepisy
Szkoły
GASTRO WYPOŻYCZALNIA
GASTRO KOMIS
123GASTRO
ICEGASTRO
GASTRO CLEAN
Jesteś tutaj:
Strona główna
>
Porady
>
Jerzy Pasikowski radzi
>
Page 3
Porady: Jerzy Pasikowski radzi
Archiwum wpisów dla kategorii Jerzy Pasikowski radzi
MARYNATY
Kalkulacja powierzchni przypadającej na jednego konsumenta w sali restauracyjnej i wielkości zaplecza w sosunku do ilości obsługiwanych konsumentów
Organizacja i prezentacja różnych typów bufetów
Dobór win do serwowanych dań czyli harmonia win i potraw
PRAKTYCZNA PREZENTACJA PODSTAWOWYCH TECHNIK I ZASAD KULINARNYCH
Prezentacja sektora restauracyjnego
Jak tworzyć kartę menu
Zakres obowiazków Szefa Kuchni
Jak tworzyc kartę menu II – napoje
testowy