Przejdź do treści
NewsGastro.pl - portal gastronomiczny
Generic selectors
Tylko dokładne wyniki
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Główna nawigacja
Newsgastro.pl
Wydarzyło się
Co, gdzie, kiedy
Osobowości
Porady
Przepisy
Szkoły
GASTRO WYPOŻYCZALNIA
GASTRO KOMIS
123GASTRO
ICEGASTRO
GASTRO CLEAN
Jesteś tutaj:
Strona główna
>
Przepisy
>
Przepisy kuchni sezonowej
>
Page 3
Przepisy: Przepisy kuchni sezonowej
Archiwum wpisów dla kategorii Przepisy kuchni sezonowej
Polędwica wieprzowa z porami w śmietanie – jesień
Pieczony filet z barramundi z terriną jajeczną, białymi i zielonymi szparagami podany z sosem szczawiowym
Chłodnik z botwinki i szpinaku
Bulion rybny z łososiem norweskim
ZAPIEKANE BIAŁE I ZIELONE SZPARAGI W SOSIE GORGONZOLA Z SUSZONYMI POMIDORAMI PODANE Z SAŁATKĄ Z POMIDORÓW CONCASSE Z GOTOWANĄ OŚMIORNICĄ I ŚWIEŻO TARTYM PARMEZANEM – wiosna
DORSZ GOTOWANY NA PARZE Z ZIELONĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ I SOSEM JOGURTOWO-ZIOŁOWYM – wiosna
Comber z jelenia na białych i zielonych szparagach z sosem z żurawiny amerykańskiej i zielonego pieprzu, podany ze smażonymi pierożkami leniwymi
HALIBUT PACHNĄCY WANILIĄ, ZE SZPARAGAMI I SOSEM HOLLANDAISE
MARYNOWANA PIKANTNA PIERŚ Z KURCZAKA PODANA Z SOSEM Z SERA SKALMIERZYCKIEGO Z BOROWIKAMI I SZPARAGAMI
Wiosenna polędwica curasco
MAKARON SOBA PODANY Z GŁÓWKAMI BIAŁYCH I ZIELONYCH SZPARAGÓW, POMIDORAMI, ORZESZKAMI PINII I ŚWIEŻO TARTYM PARMEZANEM
LINGUINE TRUFLOWE Z ZIELONYMI SZPARAGAMI, POMIDORAMI CONCASSE, WĘDZONYM ŁOSOSIEM NORWESKIM I ŚWIEŻO TARTYM PARMEZANEM