Nowe wyzwanie zawodowe !

Opublikowano: 20-07-2020

Jest nam niezmierni miło poinformować, że od 15 lipca nowe stanowisko- dyrektora kulinarnego w Hotelu Arłamów, objął szef kuchni – Adam Chrząstowski !

Adam swoje doświadczenie zawodowe zdobywał m.in. w pięciogwiazdkowych warszawskich hotelach Bristol, Sheraton i Rialto. Był szefem kuchni restauracji Tropikana i Hunters w Szanghaju. Współtwórcą restauracji Ancora i Ed Red. Prowadził programy kulinarne w Kuchni +. W 2011 roku był głównym konsultantem kulinarnym Prezydencji Polski w Radzie Unii Europejskiej. Jest laureatem nagrody Akademii Gastronomicznej w Polsce Ars Coquinaria w kategorii „Mistrz Mistrzów”. Od 2018 roku pełni funkcję President Bocuse d’Or Academy Poland. Szkoli, ocenia i doradza dla branży HoReCa.
Ostatnio został współautorem książki ” Gościnność od kuchni”.

„- Bardzo się cieszę z tego “transferu”. Jestem przekonany, że Adam Chrząstowski wraz z Piotrem Poradą stworzą bardzo mocny zespół, który da nam kulinarny rozwój” – poinformował Michał Kozak, prezes zarządu Hotelu Arłamów.

Mamy nadzieję, że kuchnia w Hotelu Arłamów szybko zdobędzie sławę na kulinarnej mapie Polski. 

źródło: Papaja.pl